- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Táp ventilátor csere
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
válasz Busterftw #142 üzenetére
Az elején még ez az egy bolt volt a piacon. Kényszerhelyzetben mindenki lenyeli a békát, mégha sokan nem is értenek vele egyet.
Az üzleti modell a magas ár miatt nem működött nekünk. Nem én találtam ki. Nem akarok részletekbe menni. Szegmensre dolgoztunk legyen elég ennyi.
Ez a kedvezményes hozzáállás most van (bár a feltételeivel nem vagyok tisztában). Az elejétől így kellett volna. Senki nem várja, hogy mindenkinek bejöjjön. Én nem mondtam ilyet, csak a változásra való igényt kötöttem össze a saját tapasztalattal. Én nem fejlesztő vagyok egyébként, csak ötletgazda voltam. Az üzleti részét pedig több befektetővel és szakértővel is végig vettük. Akkor nem működött az ötlet, most már nincs rá igény. Ha viszont akkor elérhető lett volna a kedvezményesebb ráta az Apple felé, akkor elindulhatott volna.
Visszagondolva nem bánom. Tapasztalatnak kíváló volt. Nem bukásként értékelem.Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest