Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Memóriakártya topic
- Modding és elektronikai kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_tris
tag
Ja az emulator az megy mar egy 5 eves mobilon is, csak a jatekok szaladnak ugy mint egy allokep.
Egy mai csucsmobil is kurva messze van hogy egy emulator alatt kitudja hany retegen keresztul meghajtsa a jatekokat.
Pc-n is egy i5 kell neki meg minumum egy 1050ti.
Ettol a legerosebb mobil is kurva messze van.
Ha a teljesitmeny egy reszet le is adja azt se birja a trotyling miatt sokaig. -
Az hogy simán, az szerintem erős kifejezés. A PS2-es android emulátor még korai fázisban és vannak játékok, amelyek el sem indulnak ill. instabil az app. Ha megnézed az áruházat, többnyire negatív értékelések vannak rajta.
Amúgy meg érdekes, hogy pl. régebbi GTA játékok is van Androidra. A Rockstar pedig szereti a pénzt, szóval ne mondják már nekem, hogy nem éri meg játékokat portolni...szerintem ez inkább a Google sara, amiről Abu is írt, hogy nem ideális fejlesztő környezet a platformon, de ebbe most bővebben nem megyek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Azt hihetnénk, hogy egy kissé visszafogott verzió érkezik a Nintendo konzoljára, de ez a legfrissebb előzetes alapján nincs így.
- PlayStation VR2
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series S
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest