Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A trailer-ben hallható zene végig, és az ős-alap nem más, mint Frank Sinatra.

-
"The best looking game on consoles."
-
tapppeeer
tag
Egy trailernek ilyennek kell lennie, de a zene az tényleg sz@r. Viszont ahogyan már előttem is írták, valszeg a szövege (crysis) miatt nyomták alá... személy szerint én azt a crysis trailert tartom a legjobbnak (zeneileg), amelyik alatt a Prodigy: Invaders must die című száma szól... nem vagyok fan, de az a szám nagyon ütött, és királyul passzolt az akciódús jelenetekhez...
-
wolfman
veterán
A zene jó, csak nem ennek a játéknak az előzetesébe(még ha ennek is írták). Az a gond így cakumpakk eddig a Crysis 2-vel, hogy túlságosan rámennek, hogy a Nanosuit egy hibátlan öltözék ami mindennel el van látva és a viselője maga az isten lesz, akár egyedül megvívhat egy háborút a fél galaxis ellen úgy hogy győz! Egy ideig ez vicces volt, de egyre jobban kételkedem hogy a története bármiféle erőt fektettek volna, ugyanis eddig 1 olyan videó jelent meg ami a történetet valamelyest bemutatta és vagy 25 ami lassítva sétálós, keménykedős, mindenki seggét szétrugós, "velkám tu do vor"-os!
Tehát semmi értelmük nincs már vagy 10 videó óta! 
-
GoldenJ
tag
Vajon miért egy rap-et nyomtak alá amikor ott van hozzá a részben Hans Zimmer komponált soundtrack?
Igaz, még mindig zerszer jobb mintha valami izlésromboló metált tettek volna alá.
-
tDr1v3r
veterán
Korrekt videó, egyre jobban érzem, hogy kéne kivennem kis szabadnapot a suliból az előrendelés miatt...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy, megszűnt a multi demo Xbox 360-on. -
antikomcsi
veterán
Már írtak, hogy holnap de.10:00-től átvehető, és most már én is kíváncsi vagyok!.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Normi™
őstag
Ez azért igen rendben lesz....

-
g3d
tag
Szerintem is passzol a muzsika a jelenet alá. Habár a dalt szerintem inkább a szövege miatt választották

Remélem március 25-én már tényleg lehet aktiválni a játékot. Potyára rendeltem elő... -
nrgia
őstag
Korrekt korrekt...

-
Zirowe
nagyúr
Szerintem tök jó a zene a képsorok alá.
Nagyon hangulatos lett.
-
Enton
addikt
Hát sok újjat sem mutat maga a videó, de nofene várjuk a játékot ezzerrel ha már annyira korszakalkotó lesz.
Én kiváncsi vagyok már nagyon!
-
Ez a zene alatta..
finoman szólva nem illik a játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- OpenWRT topic
- Ford topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De egy Rammstein, vagy System OF A Down jobban bejövős! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

finoman szólva nem illik a játékhoz.