- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Forrmell.enn
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
mindfreak #24 üzenetére
Hát ja. Ha megnézitek wikin, a Cryengine 2-t sokan alkalmazzák az üzleti életben, de, megvallom őszintén, nincs olyan játék, amit várnék vagy akár ismernék, és ezt a motort alkalmazná. Holott az UE 3.0-val láttunk már kismillió jobb (Gears of War, Bioshock) és rosszabb játékot (Midway közelmúltbeli bukásai).
-
mephi666
nagyúr
jók a filmjei, de tényleg a végén a személyiségeket totál összekeveri... neveket/jellemeket, meg amit csak lehet...
meg mellé a hallucinációk meg minden... pff... kész voltam... kb 2.5óra a film... 2óráig minden tiszta meg világos, aztán a maradék fél óra arra totál elég, hogy összekeverjen mindent
eddig megnézettem jópár emberrel, de senki nem értette... kb 1.5éve az inland empire-t néztem tőle, de az sem egyszerű... büdös nyúlcsalád már az agyamra ment a végén...
-
mindfreak
őstag
Nem lenne rossz egy ilyen grafikájú Alien játék. A Blade Runneres a legjobb szerintem.
-
Silenzio
addikt
Nem, nem onnan.
Egy olasz western, a The Great Silence főhőse után. Attól tartok Kate Connor John felesége, mert jófajta posztnukleáris háborúban az ember nem lehet meg ugyebár a tisztes amerikai, puritán középszert megtestesítő fiatal feleség nélkül (de tényleg, amikor a világ 3/4-e elpusztult, és a civilizált világ egésze, mellesleg, mi a f@sznak házasodjanak az emberek, nem?), szal Kate Connor valójában a T3 Catherine Brewstere, csak nem a p*csaszájú csaj alakításában.
A Mulholland Driver meg könnyű préda: sorozatnak készült, csak az ABC nem kért belőle, ezért Lynch úgy fejezte be, mintha álom lenne, megkavarva némi identitásváltással, hogy azért jó talányosnak hasson. Jó nagy blöff az a film, nem a te hibád.
-
mephi666
nagyúr
hát meg fogom nézni, az biztos...
christian bale szerintem nagyon jó választás a főszerepre... csak azt nem értem, hogy a stáblistában ki a fene az a kate connor? sarah connor volt az anyja john-nak és ha jól rémlik, egyedüli gyerek volt... beleírnak még egy szereplőt a családból? (nem olvastam terminator könyveket, ha ott lenne esetleg a magyarázat
csak a filmeket láttam... első 2 részt kb 10szer... harmadikat 2-3szor)
ui: jókis filmes offolássá alakult a post
a nick-ed nem lynch mulholland drive-jából van? azt a filmet láttam már vagy 6szor, de mindig összezavarodok a végére
"Silenzio! No hay banda! No hay orchestra!"
-
Silenzio
addikt
T Salvation nem lesz rossz szerintem. Mad Max Terminátor-földön, a lehető legnagyobb coolsággal és sok-sok western-elemmel... Csak a Wild Wild Westre hajazó óriás steampunk gépszörnyek nem kellettek volna bele. Kicsit az az érzésem, hogy megpróbáltak mindent összegyúrni, ami szerintük egyedivé tehetne egy posztapokaliptikus akciómozit. Csak hát épp ettől nem lesz eredeti a dolog: sokat akar a szar, de nem bírja a far.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Quiksilver #11 üzenetére
jah, csak van pár ember a környezetemben, akikkel nagyjából egyezik az ízlésünk és meg szoktam hallgatni a kritikájukat, abból meg rangsorolom a filmeket, hogy milyen sorrendben nézzem meg...
i legend azért ott van a listán
de ottvan még a twilight is... arról is hallottam jót/rosszat... underworld3-tól kicsit húzódozom a 2. rész miatt... (az elején amikor a "magyar" rendőrök vadregényes, hegyesvölgyes környéken ültek a hegyi kocsmában, nagy kucsmában ak47-essel meg rohamsörétessel felszerelve, csak lestem
) wolverine-től picit elment egyenlőre a kedvem... ilyen workprint verzióban hanyagolom egyenlőre mindenképp... t4-ben bízok, de nincsenek magas elvárásaim...
újabb filmekből megnéztem viszont az "amikor megállt a föld"-et... ez is remake, de nagyon sablonos és lapos lett szerintem :S majdnem halálra untam magam közben... bírom amúgy keanu reeves filmjeit... az utca királyai újabb filmjei közül szerintem hatalmas lett
-
Nunder
őstag
Magában az I am Legend-ben is látszott hogy nagyon komputer-animáció az egész, itt meg majdnem hogy jobban néz ki mint a filmben. De tényleg szépek lettek a képek. Kíváncsi volnék hány fps-nél fotózták őket...
-
Silenzio
addikt
válasz
Quiksilver #11 üzenetére
Igaz, bár a Watchmen film esetében kifejezetten előny nem olvasni a képregényt előtte. Én meg sajnos ezekkel már úgy vagyok, hogy nem tudom naiv örömmel élvezni, amikor ismerem az előzményeket. Egy 50-es években írt sci-fi harmadik (!) remake-je. Már '64-ben és '71-ben is készült feldolgozása, meg aztán 2007-ben készült egy másik verzió Mark Dacascos-szal. Szerintem Will Smith teljesen oké, de a digitális szörnyek és az idióta áldozathozatal a film végén tönkrevágják a remekül felépített első fél órát. Mellesleg semmi köze akár a regény, akár az első két film szellemiségéhez. Olyan lett, mintha a Star Warsból kivágnák a Jedi-rendet és az Erőt, és maradna egy sci-fi háború a náci flash-t toló birodalom meg az amerikai zöldsapkásokra hajazó lázadók közt. Mind a 4 verzió és a regény ismeretében az I am Legend szinte felháborítóan lapos. Ennél még Dacascos nullköltségvetésű ripacskodása is érdekesebb talán. 10 év múlva nem is emlékszik majd rá senki.
-
_Toka_
senior tag
válasz
bishoplogan #4 üzenetére
A képekhez tartozó pár sort olvastad?
-
ABee
tag
Fôleg az elsô két kép fogott meg, a többi annyira már nem lenyûgözô... Amúgy csak én látom úgy vagy az utolsó képen tényleg picit furán néz ki az a Shelby? Mintha nem lenne megfeleô a perspektivikus torzítás és emiatt túl hosszúnak látszik a motorháztetô.
-
Silenzio
addikt
válasz
Quiksilver #7 üzenetére
Így van. Az Aliensből a Hadley's Hope tábort nagyon eltalálták.
A Blade Runner is üt, már csak az I am Legend túl művi. Nem is baj, nem tud felérni az első két klasszikushoz. Nem is érdemel többet.
Nemsokára a Cryengine-nel modellezik majd a hollywoodi környezeti rendereket.
-
nrgia
őstag
I am Legend az egyik kedvenc filmem....
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
bishoplogan #4 üzenetére
a Blade Runner-ről, az Aliens-ről és az I am Legend-ről
-
feka007
veterán
Hát a kocsi nem lett a legjobb, de az első kettő (alienes + az első) nagyon jó lett
-
válasz
bishoplogan #4 üzenetére
nekem pont ua ez jutott eszembe....
-
bishoplogan
senior tag
Az utolsó képek nem az I am Legend-ből van? csak "játékosan" előadva ?
-
RasHaN
aktív tag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
mint billenő-zil hegymenetben
-
mephi666
nagyúr
szép az a shelby gt500...
a régi is nagy kedvencem volt, de ez az új is az...
tipikus válságautó... kis köbcenti, kevés lóerő=alacsony fogyasztás... mi kell még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest