- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
Trailblazer #49 üzenetére
És ki mondta, hogy ezt nem lehet? Alapból üresek ezek, szóval ott hozod létre ahol akarod.
De akkor mond el mit akarsz SSD-re rakni, hogy ne "használódjon el a sok írástól"? Mert ezekszerint játék sem mehet rá, OS sem, akkor mi?
Az a baj annyira féltitek az SSD-t, hogy az valami vicc. Ha belegondolsz nem 10 évekre veszed, hamarabb fog elszállni egy kóboráramtól vagy kidobod magadtól mivel nem férsz el rajta és annyira olcsó az új.
Használtan meg kinek kell? Max apróért...
-
Trailblazer
veterán
válasz
szabonagyur #48 üzenetére
Szó se volt arról, hogy "semmit". A Documents foldert pl. miért ne lehetne átrakni? Netán képeket, zenéket, videokat, ilyesmit? A SystemTemp-et sem hülyeség áthelyezni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Trailblazer #45 üzenetére
Sejtik sokan hidd el... De akkor minek van SSD-d ha semmit nem tárolsz rajta, nem onnan indul stb?
-
Trailblazer
veterán
A személyeskedését mindenki tartsa meg magának, köszi. Ez nem az a hely...
Sokan pedig kritizálnak anélkül, hogy sejtenék, mire gondoltam.
-
buzus
aktív tag
válasz
Trailblazer #41 üzenetére
En hasznalni vettem az SSD-t, nem a HDD sentinelt nezegetni.
-
€uro
őstag
A Cortana biztosan közismert fogalom és mindenki jól ismeri. De azért a cikk szerzője a gyengébbek kedvéért két mondatot írhatott volna róla, hogy pontosan miről is van szó. A kockafej-perspektíva nem minden Prohardver olvasó jellemzője.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Raysen623 #39 üzenetére
És téged miért zavar, hogy engem miért zavar?
Egyébként sem én hoztam szóba elsőnek a témát, csak reflektáltam egy kommentre.
Egy SSD-nek azért mondjuk nem árt, minél kevesebb adatot kell forgatnia. Nálam ki is vannak "szervezve" winchesterre a rendszerből azok a direk, ahol nagy a mozgás. Symlinkkel, ilyesmi trükkökkel minden megoldható...
-
törölt tag
Miután már orvosok is fennhangon diktálják a kényes adatokat vizsgálat közben, jól működő rendszereket adnak el ilyenekből, a használhatóság már nem kérdés, vagy hogy mire képes jelenleg az ámítástechnika. Persze egyelőre kicsit idegesítő, de majd megszokjuk, nyilván a hibáit és veszélyeit is (Cyberdyne Systems, Skynet... :-) ).
-
Raysen623
addikt
válasz
Trailblazer #38 üzenetére
Áruld már el miért sok neked a 10Gb a terrás vinyók korában?!
10Gb, de még 20 is semmi egy OP rendszernek...akinek ez sok, használjon DOS-t. Ennyi.
-
Воланд
titán
válasz
Trailblazer #36 üzenetére
semmi mast nem csinaltam a disk cleanup lefuttatasan kivul.
-
lorinser
senior tag
Azért a kettő nem ugyanaz. Ezen kívül korábban az LG TV-k is kémkedtek és szorgalmasan küldözgették az adatokat.
-
Raysen623
addikt
Cortana kénytelen többet tudni mint a Siri, de majd meglátjuk élesben mennyire működik jól. Persze angol nyelven, mert nekem INT-es win8.1-em van és a 10-es is az lesz. Utálom a magyar szoftvereket, mert semmit nem találok meg
Siri-vel is angolul kommunikálok, Cortanaval is úgy fogok...
-
Fred23
nagyúr
Ki lesz kapcsolva örökre, számomra felesleges. Kár, hogy a rendszer része, és növeli a Win10 méretét.
-
ZooLee
senior tag
Eleve hülyeség egy géphez beszélni
Az biztos, hogy eleinte hülyén érzed magad, de meg lehet szokni, és ha olyan az élethelyzeted, akkor rájöhetsz, hogy tényleg nagyon hasznos tud lenni. Én reggel-este vezetek kb. háromnegyed órákat, ilyenkor nagyon jól ki lehet használni az időt a dolgaim rendezésére, de azt nem lehet gépelve. És a diktálás (nálam Siri-n) nagyon jól működik, nagyon jól érti a magyar nyelvet, de akár találkozó szervezése, stb. is jól használható.
Másrészt azért ezt a technikai fejlődést éppen megéljük, ezért is állok kicsit értetlenül egy technikai portál hozzárétő közönségének fanyalgása előtt. Nekem nagyon furcsa, hogy (az adathalászattal kapcsolatos fenntartásokat kivéve) ennyire negatív a hozzáállás, és ennyire sokan utasítják el a lehetőséget is akár kipróbálás nélkül...
-
martonx
veterán
Én win10 alatt, még azt ba...tt nagy serach részt is kikapcsoltam a pi....ba.
Egyébként az egész win10 nekem valahogy nem tetszik.win8 után azt hittem megjelenésben nincs lejjebb, de sosem gondoltam volna, hogy egyszer jóleső nosztaligával gondolok a 8.1-re, hogy az azért mennyivel jobban nézett ki...
-
panaro
csendes tag
válasz
Raysen623 #13 üzenetére
Cortana már többet tud, mint Siri, de csak angolul, franciául, spanyolul és talán olaszul. A gépi tanulásban a Google és a Microsoft elhúzott az Apple-től, most próbálnak majd felzárkózni (ld. a minapi bejelntéseket a Sirivel kapcsolatban). Magyarul viszont egyelőre nincs Cortana.
(#6) Kopi31415 Az, hogy ha magyar nyelven telepíted fel a Windows10-et, be sem kapcsol. Mivel magyarul egyelőre nincs Cortana.
-
Tazsam01
tag
A cikket olvasva a szó ami eszembe jutott az az: Öntökönlövés
-
xmaas
őstag
válasz
Raysen623 #13 üzenetére
Szerintem legkozelebb probald ki hogy megkerdezed kedves siri-tol hogyan kell bombat epiteni lassuk mennyi ido mulva robbantjak rad az ajtot a TEK esek xd .
Amugy ami a legjobb az egeszben hogy ki lehet majd kapcsolni a fenebe az egeszet legalabb ne szivja az aksit hiaba amikor nem hasznaljuk
-
Trailblazer
veterán
Permanent off lesz a sorsa a "kisasszonynak".
-
tothmaxy182
őstag
99,9%, hogy úgyse fogom használni semmire. Valószínűleg kipróbálom egyszer, aztán tiltom is. A google now-t sem használom soha. Inkább idegesítő, mint hasznos...
-
FishAir
senior tag
Én például szoktam diktálni neki emlékeztetőket (mondjuk nem nyilvánosan
). Gyorsabb mint pötyögni (ja és működik is).
-
caindwan
aktív tag
Ez is csak hülyeségekre van használva és nem arra amire kitalálták
-
törölt tag
Arra mi a garancia, hogy ha kikapcsoljuk, akkor tényleg ki is kapcsol?
-
GeryFlash
veterán
Remélem Scarlett Johanssont is lehet majd választani.
-
Háááát...
Nálam ez örökre és alaposan tiltva lesz.
Eleve hülyeség egy géphez beszélni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft Windows 10-ben érkező digitális segédje nem végzi ingyen a feladatát, de tetszőlegesen letiltható.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Asus Tuf A15. Ryzen 6 6800h. 32gb ram . 1tb + 4tb m2 ssd
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- Acer Aspire ES1-520/ AMD A4 5000/ 6GB / 480GB SSD Windows 11.
- Lenovo X1 Carbon gen4 i7-5600U, 8GB RAM, 2k érintő, hibás billentyűzet!
- HP Compaq 610. CPU T5870 2 Magos. GPU Intel X3100. Mem 4 GB. SSD/HDD nincs. Szép állapot. Töltővel.
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest