Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Nagyon hasznos írás, köszi. Sok minden kitisztult a fejemben az i7 tuninggal kapcsolatban. De az ilyen v.mi meg v.milyen rondaságokat kijavíthatnád. Egy ilyen hosszúságú írásban már mi az a pár karakter.
Ezt azért nem értem:
"Szerencsére az i7 rendszer biztonságos határokon belül is nagyon jól tuningolható, és ráadásul jóval egyszerűbb dolgunk van, mint mondjuk egy P45 rendszer esetében lenne."Miért is egyszerűbb? Nekem sokkal bonyolultabbnak tűnik, mint a P45+Core2 tuning. Nekem P45+E5200 van. Bios-ba be, 200MHz-es FSB helyett 240-es beállít, memória-osztó (szorzó
) visszavesz, hogy továbbra is 800MHZ-en ketyegjenek és kész. Máris 2,5GHz helyett 3GHz-en futkos a kis E5200.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ASUS routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) visszavesz, hogy továbbra is 800MHZ-en ketyegjenek és kész. Máris 2,5GHz helyett 3GHz-en futkos a kis E5200.