- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola0601
tag
Nem sok fantázia van benne!
-
Ste
addikt
Pontosan, valójában csak a lap az ami extra benne. Vajon konzumer piac számára mikor lesz csak a lap elérhető?
bartucc: a könnyű bővíthetőség a kis táp illetve a limitált belső miatt van "csak" limitálva. Amúgy tényleg elég lehet sok embernek, ha emberi áron lesz, amit kétlek, lévén új cuccos
-
atike
nagyúr
Nekem bejön.
-
szuper-t
őstag
ahogy be lett mutatva és a tény
"Ez a ház már régóta elérhető Spire Powercube néven is -- de az Albatron, a Qwerty meg még biztos sokan mások is építettek ebből gépet. Teljesen ugyanez, még a ferde Compact Disc felirat is stimmel
Ezek után azon sem lepődnék meg, ha mondjuk az intel H57-es mITX alaplapja lenne benne"
-
.mf
veterán
Vártam már, hogy ki lövi le, de akkor kénytelen leszek én.
Ez a ház már régóta elérhető Spire Powercube néven is -- de az Albatron, a Qwerty meg még biztos sokan mások is építettek ebből gépet. Teljesen ugyanez, még a ferde Compact Disc felirat is stimmel
Ezek után azon sem lepődnék meg, ha mondjuk az intel H57-es mITX alaplapja lenne benne -
tome.jr
addikt
Egykoron a Point of View a grafikus kártyák piacán kereste a kenyerüket
Kenyerét szerintem.
Ez az 530-as proci igazi slágertermék lehet. Rohadt olcsó, nagyon jól tuningolgató és játékok alatt szinte semmivel sem gyengébb mint egy i7-es cucc. És szinte alig fogyaszt.
-
Azért jó látni, hogy az Intel végre értelmes GMA-t készített és azt értelmes célokra fel is lehet használni.
-
rankesz
veterán
Szerintem az ár a többi POW termékhez hasonló lesz, tehát nem az átlag magyar háztartásba való.
-
Ekkora semmitmondó megjelenést. Seggbe kellene billenteni a dizájnert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Wuthering Waves
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest