- Milyen videókártyát?
 - Milyen széket vegyek?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Milyen házat vegyek?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - iPad topik
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

oliba
őstag
Szívesen fizetem az ilyen felesleges költségeket. A mostani házamat is nemrég vettem, de amikor szembesülnöm kellett azzal, hogy egy sima Hyper TX sem fér el, akkor elkapott az ideg. Persze tudnék bele venni Big Typhoon, vagy Ultra-X-et, de én nem azt akarok, mert hangosak.
Az előlapi panel engem nem érdekel, mert egyszer bekcsapolom a gépet, aztán soha. Táp alá is tudok pakolni porszűrőt, mert ez lenne a legkevesebb. Az inkább jobban érdekelne, hogy a táp mivel van rögzítve oda alulra? Az valami tapadós szivacs? CSak azért kérdem, mert vater néha jön és belerug a gépbe, mert még mindig megy?! Így nem akarom, hogy a táp egyszercsak a vinyóknál kössön ki

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
 - Milyen széket vegyek?
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - iPhone topik
 - BestBuy topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Milyen házat vegyek?
 - Milyen légkondit a lakásba?
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - További aktív témák...

- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
 - AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
 - 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
 - Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
 - Gigabyte Aorus GP-AP750GM

- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
 - Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
 - Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest