- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
Nem a ventihelyek számával van bajom, hanem az elhelyezésükkel. Tudom sokan filóztak már ezen, van akit ez el is tántorított a ház megvételétől. Nekem nagyon bejön a CM690 (már meg is rendeltem), de ami tény, az tény. Az első venti a HDD-ket hűti és passz. A ház belsejébe egyedül a VGA magasságában tudok hideg levegőt befújatni (egy efölötti venti csak a hátsónak meg a CPU-hűtőnek kavarna be, a szemközti meg a tető alá szerelt légkavarók pedig a meleget szívják ki), és ez kicsit kevés szvsz és a CM-nél is így gondolhatták, máskülönben nem alakítottak volna ki lent is egy foglalatot. Ha itt elegendő levegő jutna be a házba, nem hasogatnám a szőrt, de – és ezt már már azok is leírták, akik a gyakorlatban ki is próbálták – nem így van. Én nem szoktam moddolni, de gondoltam, ha már úgysem használok ki az 5 előlapi bővítőhelyből csak egyet, oda kényelmesen elférne egy venti, ami érdemileg is hozzájárul a házbelső hűtéséhez. Lehet, hogy csak én vagyok maximalista, bocsi a túlbuzgóságomért.
Valszeg a gyári megoldással sem lesz hőségriadó a házban.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest