Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubran
tag
Az alapotlet szerintem nagyon jo

-
vittorio7
őstag

-
kovsol
titán
Tényleg többször kell nekifutni, mert nálam os kezdett elszakadni a cérna pár résznél. Ütlet szerimtem jó, de a kivitelezés nálam mac erős közepes.
-
Damage
senior tag
Az alapötlet nem olyan rossz. A grafika siralmas (PS4). A főszereplő korcsolyázik, csúszik. Tele van buggal (többször beragadtam). Amikor egy tárgyra felmászunk, akkor tulajdonképpen "felteleportálunk", nincs animációja a tárgyakra való felfelé irányuló lépésnek. Olvastam a negatív kritikákat, ezek ellenére is adtam egy lehetőséget a játéknak. Sajnos volt igazságtartalmuk. Annál a pontnál döntöttem el, hogy végleg letörlöm (és ez most SPOILER lehet), amikor a fémygolyót kell a hullámvasútas résznél a kar elé helyezni (ami felemeli, hogy újból ki tudja lőni az ágyú). Közel tettem a kapcsolóhoz, ami elindítja a kilövést. És mivel ugyanaz a gomb kell a tárgyak felemeléséhez, mint a kapcsolók aktiválásához, így onnantól nem tudtam felemeln a golyót, csak a kart akarta újból aktiválni, amit hiába tett, mivel a golyó rossz helyen volt.
A lényeg: egy használhatatlan bug halmaz igénytelenül kivitelezve. Pedig az alapötlet nagyon tetszett és a hangulata is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest