Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Komplikato #17 üzenetére
Ez azért gondolom nagyban összefügg azzal okkal is, amit én írtam.
dkess: X86 ... (az nVidia meg nem)-> Ezt továbbra sem érem, hogy a dVGA-hoz ennek mi köze van?
-
SunMount3r
nagyúr
A mostani VGA árak oka főleg a bányászat, számomra ez nem kérdés, vagy mégis?
Az Intel és az AMD egyszerűen bezárja a platformját -> Ez alatt mit kell érteni? Mi köze kettőjüknek egymáshoz?
Ja, a driver kiforrottság megint másik kérdés, idő majd kell neki biztos, a kérdés, hogy mennyi, de én max. csak abban bizakodnék, hogy az Intel van olyan cég, hogy ilyesmi terén nem csinál hülyét magából. (Ha az igaz, amit fentebb idéztem, akkor ez egy elég nagy volumenű fejlesztés, tehát ebből nem gondolnám, hogy tiszavirág lesz belőle és hogy félvállról vennék).
-
SunMount3r
nagyúr
Ha ez igaz: Gaming Performance Close To NVIDIA RTX 3080 és az is igaz, amit alább olvasok, hogy lesz több szegmensbe belőtt variáns (pl. ami egy RX 3050 szintjét hozza ésatöbbi), akkor kezd érdekleni ez az Intel-es dVGA. Eddig úgy gondoltam ez valami nagyon belépő szintű teljesítményt fog csak még tudni. Vagy félreértek valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- Formula-1
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Path of Exile (ARPG)
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest