- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Szia!
sn850-en gondolkodok én is, viszont nem tudom hogy tudná e kezelni a noti alaplap pci-e4.0-án, kicsit félek így megvenni mert ha nem kezeli akkor vagy sebességben lesz lassabb mint amit ígérnek vagy nem fogja látni a gép? jelenlegi nvme modulok PCI-E 3.0 x4-be mennek.
köszönöm!
-
joysefke
veterán
Mikor hova és miben húztak el?
SSD-nek az a dolga, hogy minden körülmények között megbízhatóan, robosztusan dolgozzon, nem az hogy mémely szintetikus benchmarkban 5%-kal gyorsabb legyen mint a többiek.
Crucialban én még nem csalódtam. Samsung SSD-ben már sokszor. Tönkrement pár a kezeim között. És persze valós sebességben sem voltam azoktól amelyek nálam voltak oda meg hanyattesve.
+1
A Samu inkább régen dominált szintetikus benchekben. Manapság már szoros a mezőny ebben is. A kérdés inkább a megbízhatóság (és nem a ráírt TBW) -
Novver
senior tag
Jó, ezt nem is a Samsung élvonala ellen hozták, de még mindig nem tud semmi eltántorítani tőlük.
Esetleg a WD tudna, de Samuék annyira elhúztak, hogy kell még pár innováció hogy megkavarodjon az állóvíz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest