- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem ez egy nagyon jól kitalált cucc, mert mivel hordozhatónak szánják, az áramfölvételét és így a max. fényerejét is el lehet fogadni limitáltnak. Ha ezt az élményt asztali monitor formában szeretnék eladni, akkor a vásárlók követelhetnék a végtelen fényerőt, és a HDR-t a specifikációba, ami az apró méret miatt kb.: megölné a panelt egy hét alatt. De nyugtasson meg, hogy 25"-ban is ugyan így járna desktop monitorként, csak több idő kellene hozzá.
Abból a kevés értékelhető video-tesztből ami rendelkezésre áll:
Nincs, vagy minimális az után-húzása. A legrosszabb pillanatokat elkapva is csak a 2. frame van kint az ernyőn, ami k. jó. Cserébe ugyan ettől, összhatásában idegesnek hat a kép, egy teljesen átlag gépre rádugva, valószínű fárasztóbbnak fogod találni, egy másik, gyengébb képességű monitorhoz képest, amin a 0-nál erőssebben jelen van a blur-ing a pixeleken. -
törölt tag
A linkelt tesztben a 60Hz-hez tartozó ufós kép, a csészealj teljesen elhalványodott lába hasonlít erre, akkor az is interpolált kép lenne?
Mert nekem úgy tűnik mintha egyszerre 3 gyenge, kontraszttalan képet rajzolna ki, egy helyett, arányítva a 120Hz-es képen látottakhoz.#10 XoZ & #15Komplikato
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy ez nem az OLED miatt ilyen direktben, annak túlmutat a reakció ideje mindenen, ezért is írtam végig a meghajtásának a problémájáról. Valószínűsítem pont az OLED teljes után húzás nélkülisége miatt, a lehetséges képvillogást próbálták jótékonyan elfedni az elektronikával, a hozzá adott blur-al.
-
törölt tag
Azért a panel frissítésének a kezelését is meg kell nézni, mielőtt letesszük a nagy-esküt mellette, és itt a "komolyabb gaming-re" gondolok. Mert ugyan azt a problémát vélem felfedezni itt a nagy méretű Oled "gamingmonitoroknál" mint a korai nagysebeségű IPS monitoroknál láttam. Pl.: egy hevesebb gesztus közben eltűnik a komplett kézfej az újjakkal együtt, majd a mozdulat végén meg újra megjelenik a képen.
Szerintem még bőven gyerekcipőben jár ez a technológia, mert a TV-s szinten kiváló, tartalomfogyasztást megcélzó meghajtókat használnak. Legalább egy alkalmas FPGA-t tegyenek bele, ami képes lefrissíteni minden egyes pixelt, minden egyes frame-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest