Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Dyingsoul #81 üzenetére
" .... Az pedig egy másik kérdés, hogy te sokkal inkább az a fajta "környezetvédő" vagy, aki önző és a saját hasznát nézi. Most is csak azért hoztad fel a környezetvédelmet, mert te játszani szeretnél és nem vagy megelégedve a jelenlegi géped teljesítményével. Ha lehet hinni a profilodnak az 1150 Ti-től azért jócskán van nagyobb teljesítményű kártya is, csak hát az zsebbe nyúlós történet... gondolom emiatt is jó lenne ha kijönne a kövi generáció, hogy a jelenleg piacon lévő kártyák árait lenyomja. Emiatt környezetvédelemről beszélni az önvezető autók kapcsán merthogy az Nvidia azzal most jobban foglalkozik mint a szórakoztató iparággal, duplán önzőség. .... "
óóóóóóóóóóóóó mekkora buktaaaaa ..... bukta bukta bukta ..... nagyon nagyon-nagy buktaaaaaaaa
isssszonyatosan nagy bukta ..... buktácska ... 4x penderedve a levegőben ....megvagy? jól vagy? nem esett bajod?
97-98-ban játszottam utoljára a star craft-tal és a star craft broos war-ral
az adatlapomon szereplő gépet munkhához vettem
a 1050ti meg azért kellett mert a pc-re osx lett téve, és ez volt a legolcsóbb card.
de a PS is értékeli a GPU-t, szóval nem felesleges ....grafikus-kiadványszerkesztő-webdesigner vagyok, itthonról dolgozom, ( 3m x 4m -es képet kell csinálnom ), amíg nem tudok teljesen önfentartásból élni .... (talán 1 év múlva sikerület is)
én nem vagyok környezetvédő ... engem bánt a bolygó szenvdése, az állatok szenvedése, a növények szenvedése ... odafigyelek a hangyákokra is ... van 3 malacka meg 3 kecse (és két kutyus ) ... szeretem az állatokat, szeretem az édes anyaföldet túrni, összhangban lenni a természettel .... tisztelem, szeretem, megbecsülöm, és fáj látni ami a világban történik .....
és a környezet védelme részemről ebből a szeretetből, csodálatból fakad, ami a mai világból kiveszett, mert kiölték, mert nem az a fontos hogy milyen csodálatos a bolygónk, a természet, az állatok, a növények, a gombák, hanem hogy vedd meg az új priust és attól leszel boldog ...
megtennétek .. Te és még jópáran ... hogy nem velem foglalkoztok?
..... és próbáltok fogást találni?( ja és csak szimplán együttérzek a gemerekkel ... bots ... ezért zavar h nincs úgy vga .... mert ők hozták fel az nvidiat erre a szintre anyagilag )
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Apple MacBook
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest