- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Pl. az akkuidő és a biztonság ég és föld a UWP javára. Már sokkal több dolgot ki lehet hozni UWP oldalon, az, hogy a fejlesztők mennyire veszik a fáradtságot, nem a Microsoft hibája. A felületek faék egyszerűsége amúgy is divat, mindegy milyen platform (web, hagyományos asztali, mobil vagy bármi).
Illetve ha valami nagyon hiányzik, akkor lehet beszállni a .NET Core fejlesztésébe, illetve küldeni a visszajelzéseket.
Amúgy egy ekkora váltás, amit a Microsoft végez, nyilván nem egyszerű és sokaknak fáj, de csak a megszokás miatt nem lehet a kőbaltánál maradni. Az pedig gondolom senkit nem izgat, hogy a valós UWP (a nem csak csomagolt win32) miatt olcsóbb gépeket lehet használni, felpörgeti a SoC (beleértve az x86-ot is) fejlesztést, de ráadásul könnyebben portolható Linuxokra és macOS-re (.NET Core target esetén). Szóval a Microsoft érdeke, de nem csak a Microsoft érdeke a váltás. -
Khan13
senior tag
A koncepció alatt a Store-only alkalmazás telepítésre gondoltam, nem az x86 leváltására UWP-vel. Amúgy az alkalmazás csomagolás/konvertálás pont egy olyan dolog, ami segíti lépésről lépésre a fejlesztőket az UWP-re való átállásra. Nem kell egyből nulláról újraírni, hanem lehet fokozatosan átállni köztes hibrid állapoton keresztül, amiből a felhasználó csak annyit lát, hogy a hagyományos x86-os szoftver képes használni a notificationt, rendes informatív csempét (nem csak statikusat), stb.
-
ja igen , félreérthetően fogalmaztam, de azért evidens, hogy nem a CPU ra gondoltam négyzet-centiméterekben kifejezve.
erre reagáltam a cikkben:"mivel maga a 3 milliárd tranzisztorból álló lapka 10 nm-es gyártástechnológiával készül, így a tokozása igen kicsinek mondható és ez a konkurenseknél jóval kisebb platformdizájnt eredményez."
maga az egész platformdizájn kisebb, 7 nm en meg még kisebb lenne. Persze ott vannak az integrált megoldások, amik még inkább csökkentik a mérettet, de már maga az alap felépítés a CPU tól indul, gondolom én, persze a fő különbséget az integrált cuccok jelentik.
Abu85(#26) : Az is egy hatalmas baklövés volt, pedig milyen jól indult anno és mekkora sikert jósoltak neki. ez az év nem az Intel éve lesz, egyszerre csattant ki minden hibájuk. Kíváncsian várom a lépéseket tőlük és ellenük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 16" M1 Pro A2485 2021
- Macbook Pro 16" A2141 2019 / i9 / 1TB
- Macbook Pro 13" A2251 2020 4xTB3
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest