Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Mert A Vive-nál ott a 2 kontroller is amivel egyelőre előnyben van kipróbálás lehetőségbe.
CV1 tulajként azt mondom hogy nekem pl autóversenyekhez tök fölösleges lenne a touch hozzá és pl az EVE: Valkyre is eljátszható az Xbox One kontrollerrel de pl ha érdekelne a The Climb és megvenném akkor annál sokkal élvezetesebb lehetne a Touch.
Majd ha bővűl a kínálata (jelenleg 3 helyszin van csak benne és 50 dollár...) és lesz hozzá touch akkor elképzelhető hogy megveszem.
Ettől függetlenül a touch majd fps-ekbe jöhet igazán jól. Meglátjuk az E3 alatt miket jelentenek majd be. Sajna hiába vagy már több tucat alkalmazás az Oculus Store-ba a többsége egyszerűen túlárazott szemétnek tűnik.
Kiállításokra viszont én is a Vive-ot vinném ha kiállító lennék. Mászkálhatsz hadonászhatsz. Az persze megint más kérdés hogy otthon mekkora teret fogsz tudni kialakítani hozzá de ez számukra már másodlagos mert ha ezzel próbálkozol akkor már megvetted. -
Jó a felhozatal, de még jobb lett volna, ha az új szériából raknak ki kártyákat,akár csak név cimkével specifikációk nélkül.
-
pusszycat
nagyúr
A cuccok jók, de a szédülősök rákacsálnak.
-
Olajka02
aktív tag
Mennyi új cucc!!!!
-
myckie2
őstag
Azért nem kicsit vicces, hogy az Oculus futtatta fel a VR témát, erre a HTC Vive konkrétan lealázta. Minden cég szinte a Vive-l promózza a virtuális valóságot. Az Oculus Rift CV megjelenése óta nem is hallottam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Könyvajánló
- Arch Linux
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest