- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
válasz
1989rigo
üzenetére
Mert több van belőle.
Itt a PH!-n is volt szavazás, hogy kinek milyen kártyája van a gépébe. Emlékeim szerint 70% körüli volt az AMD. Nyilván ez nem reprezentatív, de azért valamennyire irányadó. Továbbá feltételezem, ezek az olcsóbb kártyák -> kevesebb pénz -> rosszabb minőségű hűtés a házban is. Nekem inkább az a tapasztalatom, hogy nem költenek az emberek a gépekre akár egy plusz ventilátor árát se. 2000 Ft-ot. Haverom 4850-je ezért ment tönkre, pedig hányszor elmondtam neki... De neki 2000 Ft is sok volt. Azóta nincs (használható) gépe.
Én pl anno rögtön cseréltem a gyári thermaltake ventiket nagyobb teljesítményű (és főleg halkabb) Noctuákra, sok 10 ezerért, szellős, tágas házban lakik a gép. De nem hiszem, hogy ez lenne az általános.
Nyilván akinek tényleg van 980 ti és hasonlókra pénze, nem Vargáné és társa táp + tomato alaplap + baby ház kombóban gondolkodik.
Látod már az összefüggéseket?
Nekem egyébként a GTX 260, a 8800 GT és az MX400 is elhalt. (Mind memória) AMD még eddig nem. -
Yodamest
veterán
válasz
1989rigo
üzenetére
Egyetértek, férfi ember AMD-t mai világban már ne vegyen! Nvidia mára már minden téren jobb, legyen az fizikai tényező vagy szoftveres. Kurrvajó a shadowplay is, egy gombnyomással lehet tolni a felvételt úgy, hogy nem zabálja le a procidat, de akár azonnal lehet streamelni is twitchre. Mindent külső program nélkül egyenesen a saját szoftveréből.
-
pomorski
őstag
válasz
1989rigo
üzenetére
(#118) tailor74:
Mi sok nvidia kártyát használunk (sőt még van belőlük összerakott házi "mini" gridünk is), amit számolásokhoz használunk. Eddig még egyetlen nvidia kártyát sem kellett hiba miatt cserélni. Pedig előfordul olyan is, hogy hetekig számolgatnak megállás nélkül a kártyák. Az őket fogó alaplapokat, vagy kiszolgáló vinyókat, ramokat viszont néha-néha cserélgetni kell hiba miatt. Pedig minden szakszerűen szellőzik és semmi sincs tuningolva/húzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotporszívók
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest