Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
strike-force #5 üzenetére
igazad van, ez nem tudható be teljesen a tápcserének. az tény, hogy ennyit csökkent a fogyasztásom, de másra nem nagyon tudom fogni, csak a gépre. még tv-m sincs.
-
atish15
aktív tag
válasz
strike-force #5 üzenetére
Van belőle 520-660w
-
Ne haragudj, kicsit hihetetlen, hogy 13%-al csökkent a villanyszámlád pusztán a tápcserétől, max. a számgéped fogyasztása csökkenhetett ennyivel.
Vagy a számgépen kívül nincs semmilyen fogyasztód a lakásban és sötétben ülsz este.
De hogy ontopic is legyek az M12 Evo-ból lehetne egy 550-600 körüli, akkor simán rárepülnék.
-
atish15
aktív tag
Nagyon jók ezek a tápok. Én is lassan cserélni szeretnék és biztosan full moduláris tápot fogok venni. A jelöltek között van a Seasonic.
-
Lewzke
őstag
engem egy OEM, nem moduláris Seasonic szolgál, stabilitásban verhetetlenek...
(#1) Narasim
nem kell szétszedni a tápokat, szerintem elég sűrített levegővel kifújni. Szerkesztés: Ja félreértettem, csak kiszeded a tápot, így más. -
kromatika
veterán
Brutális tápok
-
nekem is seasonic tápom van és nagyon meg vagyok vele elégedve! megvettem és 13%-kal lett kevesebb az áramfogyasztásom egy év alatt (e-on számla alapján).
sokan kérdezik, hogy miért értelme a teljesen moduláris tápnak. számomra az, hogy gépházamban a kábelek az alaplap tálca mögött vannak kábelkötegelővel lefűzve. egy idő után a táp így is úgyis koszos lesz (még akkor is ha porszűrő van előtte) és ki kell szedni kitakarítani. ezeknél a tápoknál ez nem jelent gondot, a többinél igen, persze meg lehet oldani azoknál is (pl a fix kábelt külön kötegeled), de akkor már tényleg nem sok értelmét látom a modularitásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Steam topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest