- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
válasz
sing1ep1ayer #19 üzenetére
Szerintem ez egy olyan "soha nem használom ki de mégis jó érzés hogy van" fícsör. Menapság amúgyis ki használná ezt ki? Amikor már 4Tb-os vinyók is vannak...
És pl kinek kell 3db 5,25ös bővítő? Ott is lehetne helyet spórolni, de a mai napig egy gyártó sem adja 3 alá, vagy csak nem találkozok ilyen házakkal. Mire lehet azt még használni egyáltalán? Ez biztos egyéni dolog, de az optikai adathordozó az én szememben már úgy 5-6éve a legacy kategóriába került, van de nem használom.
Nekem amúgy az a zöldség szúrja a szemem benne, viszont az elgondolás hogy már nem olyan tésztaszűrő mint a többi hundred az nem olyan rossz. Lehet szellős de mégis halk attól hogy "gémer"Lupi00: Valamikor nekem is volt Nine hundredom, csak én csendmániás voltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest