- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Ami egy jó nagy baromság, de ez más kérdés (mármint a retina). Akkoriban azzal - is - kitűnt az Apple a többiek közül.
Leellenőriztem, a telefont közelebbről nézem,mint általában a karórám - persze egyéne válogatja.[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
Pedig vannak- a tok külsö felülete ívelt, belül maradnak a dolgok egyenesek. Ami elektronikus, nem mutatós, ott meg vígan lehet ívelni, megoldható.
Mi a normális? Én speciel szerintem az vagyok, mégis ívelt a csuklóm, a szíjak csatlakozásánál az egyenes óratokok elállnak a kezemtöl.#16 zone: a nagy átlagnak ívelt a csukló környéke, eléggé evidens okokból. Csak elég nagy a görbületi sugara.
[ Szerkesztve ]
-
-
dabadab
titán
Mondjuk az a 230 ppi meg mindig eleg sovany, bar ketsegtelenul sokkal jobb, mint a pebble 130 ppi-je.
DRM is theft
-
Bloksma
aktív tag
Engem nem nyűgöznek le az "okosórák", viszont tetszik az ötlet, hogy E-ink-et használnak
-
Male
nagyúr
A flexibilis tényleg vicces, mert ha jól látom, mindössze annyi, hogy gyárilag ívelt... szerintem ez ettől nem flexibilis, bár tudom, hogy a marketingeseknél sok szó mást jelent
Viszont maga az óra tetszik, és az is, hogy nem próbáltak mindent belezsúfolni, hanem a telefont használja.... ebben azért látok lehetőséget.
-
zone
őstag
Nem tudom, miért fontos a flexibilis kijelző, hány órának van íves hátlapja? E-ink kijelzős, BT-n kommunikáló óra pedig már van, pl. a tavalyi Kickstarteres Pebble.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
őstag
Szerintem ez az okosóra nem lesz divat,mert korábban is lehetett kapni mobil órákat,azt abból sem lett trend
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
tomatos
aktív tag
Ez csak egy kliens, telefonról húz át mindent, szóval csak a képet kapod meg az óra nem csinál semmit csak kijelez Jó lenne tudni az árát???!!!
UPDATE: az ára áááááááááá -> 179 dodo
[ Szerkesztve ]
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
-
Bele sem merek gondolni meddig tart az önálló áramellátása bekapcsolt Bluetooth és Gps -el.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem állati jól néznek ki ezek az órák, bár a hagyományosakat is szeretem, és nem válnék meg azoktól sem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- További aktív témák...