- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem csodálkoznék ha ebben a hatalmas ÁRADATBAN lenne olyan 2,5"-os "SSD" amiben egy 1,8"-os HDD pörögne
-
TeeJay
félisten
lassan már pistabá is SSD-t fog gyártani és szerintem már most van vagy 50-60féle gyártó de lehet már 100-is akár aki SSD-t "gyárt"
jó lenne már valami teszt ezekről hogy mégis melyiket szabad megvenni
gondolok itt arra hogy melyikben milyen vezérlő van, mennyire számít a 64-128MB cache
illetve hogy SATA2 vagy SATA3 a jobb megoldás-ea jövőben pedig gondolom a sebességre fognak majd rágyúrni meg a kapacitásra
és ha bejön a PRAM akkor egyikkel sem lesz gond illetve ha jól tudom az 100-1000x több újraírást kibír mint a FLASH -
rebugra
aktív tag
Már csak az árukat kéne lentebb vinni, és lehetne is venni őket....
-
Jester01
veterán
Korrektúra:
az flash-alapú
MCL NAND
3.0-s UBS interfésszel
került a boltok polcaira majd
olvasnál
akár 350 Mbps-os, illetve 200 Mbps-os átviteli sebesség (bps=bits per second, feltételezem ezek itt byteok lennének)
64, 128, 256 ás 512 GB-os
kapacitású kiadásokba érhetők el -
-
Angel1981
veterán
A Plextor nagyon csini!
(Mármint kivül-"belül".) -
Sicilian
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #7 üzenetére
Egy 64-Gb-os nekem is elég lenne rendszernek..
-
Himym
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #10 üzenetére
A megbízhatóság az a legfontosabb az energia az is fontos de nem annyira mint a megbízhatóság....
Nekem sincs ötletem mi mást lehetne még fejleszteni rajzuk szerintem ez kész maximális szint elérve, -
Himym
senior tag
Most az SSD lesz nagyon nagyon nagy divat az elkövetkezendő 5 évben na de ez már solid mi lesz ez után? Mit tudnak még fejleszteni sebességen és tárhelyen kívül?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Jöjjenek csak jöjjenek kifelé az újak mindenféle gyártótól, legyen csak ár verseny
nekem elég lenne egy 64 gb os , úgy csak a rendszerhez kellene -
Alchemist
addikt
Ráadásul a "kis", 100 giga alatti SSD-knél is figyelembe kell venni, hogy ha rendszeresen használod írásra, legyen rajta még egy csomó szabad hely.
-
Komplikato
veterán
Sandforce? Érdekes, hogy van saját márkanév alatt futó SSD-jük ... itt meg csak vezérlő gyanánt merül fel.
-
Quan-Chi
őstag
egy 512-es darabért megb@sznék egy kecskét az tuti
-
Komplikato
veterán
Minap néztem japán árakat, régebbi Trim nélküli SSD-k ára pánikszerűen esik vagy akciós. Láttam Kingston 30GB-s SSD-t valami 9.200 jenért, de volt ott hasonló paraméterekkel 64Gb-os 7.000 körül.
Persze lassúak, bár rémlik a Kingston valami 180/50MB ... most nézem az Intel X25-M G2 40GB 10.980 jen bár elég durva a 170/35 míg a pont duplába kerülő 80GB tesója meg 250/70, szóval nagyon meg kell nézni ki mit vesz meg.
Viszont h már ilyen olcsóak, akkor raidben nem lehet rossz rendszer alá, csak hát a Trim meg ablakban.Szerk.: Lol. Az új, Trimes Intel olcsóbb, mint a régi.
-
Himym
senior tag
A G.Skill meg az az Adata nagyon nagyon ütős kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OpenMediaVault
- Fotók, videók mobillal
- War Thunder - MMO Combat Game
- Autós topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 1 Tb-os NVME-k
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest