- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Annó az egyetem második felévében kellett csinálni esszét Számítógépes hálózatokból, én a BoPL -t választottam. Gondoltam megosztom, hátha elolvasná valaki: [BoPL] Az infók amik benne vannak már több mint 3 évesek, másrészt nem hiszem hogy minden pontosan úgy van ahogyan leírtam, na meg kicsit túlontúl optimista voltam ezzel az egésszel. De azért érdekes lehet annak aki még nem hallott erről az egészről. Egy mondatot kiragadnék a szövegből: "Nem kétséges, hogy amennyiben ez a technológia elterjed, akkor a számítógépek tápegységébe alapból beépítésére kerül az ehhez szükséges vezérlő, illetve más háztartásbeli és szórakoztatóelektronikai eszközökben is be fogják építeni a BoPL támogatást."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest