- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
craine12
tag
A képen eléggé Windows kinézetű oprendszer van, az ikonok és a tálca is eléggé árulkodó. Akkor ez most mit is futtat pontosan?
-
Hakuoro
aktív tag
Pár Youtube videó:
NVIDIA Tegra Performance Demonstration
Hands on with 5 Nvidia Tegra Netbooks
NVIDIA Tegra demo
Lejátszik HD videót a gpu segítségével és van benne flash gyorsítás is. És csak 1,2W ot eszik. -
]Phobos[
senior tag
Ebből még lehet is valami...
-
menalcas
őstag
"Az NVIDIA a Tegra lapkákra épülő termékek árazására is odafigyel. A beszámolók szerint a legtöbb készülék a 100 és a 250 dolláros ársáv közé esik"
Szal nem hogy 100dodó a lapka( az nem lenne olcsó) hanem amikbe berakja az NV azok kompletten leszenek ilyen árazásúak
Egyébként faja kis cucc, tényleg célirányos "grafikai egység", hajrá, mehet -
rtom
senior tag
Én ezzel meg is elégednék, kiváltaná az újságot is (sztem szintén a cikkben említett ARM-os cuccra épül). A videó szerint flash, video lejátszás megy, úgyhogy jöhet a cucc!
-
Bj Brooklyn
aktív tag
" A lapkára egyelőre a Mobinnova, a Pegatron, a CompalComm és az Inventec szentel komoly figyelmet, a nyugatabbra ismert márkák azonban nem fektetnek túl nagy hangsúlyt a chipre,... " Ööö a Pegatron nem az ASUS egyik fele
Tehát akkor az Asus két fele ( Pegatron és a Unihan ) külön saját nevükön is kihozhatnak dolgokat és nem fontos, hogy használják az Asus márkanevet??
-
Psych0
őstag
100 dollárért istenkirály
-
WilliamGhost
tag
irány nyugat! kell nekem ilyen!
-
Ez ér valamit Windows nélkül?
-
tlac
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
ami nincs benne az OS-ben azt kb. el is lehet felejteni
csak, hogy linux-os os-ben kb minden meg van, ami kell egy sima desktop-hoz
-
Bibby
addikt
válasz
VaniliásRönk #5 üzenetére
Akkor én ezt az egész tegrát felejtősre teszem.
-
A tegra egy SOC = System on Chip
Tehát, egy komplettt rendszer egy szál pici csipben. ARM kompatibilis proci+satöbbi.
Valami ilyesmi.Tehát ugyanarra való, mint az előző hírben szereplő Qualcomm cumó.
(#4) Bibby: Őszintén szólva nem tudom, én is csak az itteni hírekből informálódom.
A proci része szerintem igen, de a grafikus része határeset. Videólejátszásban talán ez a jobb a célhardvernek köszönhetően.
A lényeg, hogy mivel ARM, nem mennek rajta az x86-os programok, bár gondolom, hogy az ARM-re írt linux disztrók is kínálnak megfelelő programkörítést. -
Killing
addikt
És ez a lapka konkrétan mire való?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged