Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
aktív tag
Bit'Em Up 22 néven újra HANGOS Retro Kütyüs előszilvesztert szervez az Insert Coin Egyesület az S8 Underground Club-ba. A retró kütyük mellett fellépnek a következő előadók:
21:00 Treshiba 22 – chiptune performer22:00 Bitrotator – live-chip-rock23:00 E-Diode – live-act-techno00:00 NecroPolo – Dead Act v1.4 – live-chip-metal01:00 Terminal Danger – dark-retrowave
A másik teremben végig non-stop Retro Kütyü és LAN party és chiptune DJ set-ek.
Időpont: 2022. december 29., csütörtök, 20:00
Helyszín: S8 Underground Club
Cím: 1148 Budapest, Kerepesi út 26.
Kapunyitás: 20.00
Koncertkezdés: 21.00
Belépő elővételben: 2000 Ft (Jegyelővétel)
Belépő a helyszínen: 2500 Ft
https://facebook.com/events/s/bitem-up-22-s8-bitrotator-tres/3357110557840774/
Szervező:
-
elodman
aktív tag
Long live c-64 zeneszerzők!
kedvencem a Green Beret főcímzenéje, de Super Pipeline, stb is igen ász.
Azt tudjátok, h. a Last Ninja-t a System 3 nem fizette ki a magyar fejlesztő csapatnak?
--> Pixelhősök c. könyv ezúton ajánlva. -
GreatL
őstag
Azért a WinVice Autostartot le lehetett volna írni, olyan sok jó emulátor nincsen.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Bootyhunter
tag
A c64 halhatatlan, mindig is imádni fogjuk!
-
copass
veterán
c64 rulez!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Kobaljov
senior tag
Részben kapcsolódik: pár napja jött ki a nagyobb stream szolgáltatókhoz a "The Commodore Story" c. dokumentumfilm.
-
rsf
senior tag
Olyan DJ Tituszos...
De jobb mint az eredeti!
Tetszik a zenéjük, de a furulya hangja bántja a fülemet.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
atike
nagyúr
A régi jó LOAD "*",8,1... Volt már sokféle retró cikk és hír, de a parancs leírva nem rémlik.hogy szerepelt volna bárhol... Ezt a hírt már ezért is érdemes volt elolvasni... Komolyan.
-
dabadab
titán
"Az album mellett egy játékot is készítettek"
Nem, nem készítettek.
Egy musicdisket készítettek.
DRM is theft
-
Jester01
veterán
Nagy ötlet! Mondjuk én a másik irányt jobban szeretem, pl. Last Ninja remix. Még több a remix.kwed.org-on.
Jester
-
Dr. Romano
veterán
Csak a háza (a C16 azért nem így szól )
Ennek a videónak a leírásában írja:
"In answer to the FAQ: This is C64 guts packed into C16 case. I have also customized the key set."
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Sanchez638
addikt
Warez játék telepítő zenéi is jók szoktak lenni. De tudom mivel C64-hez semmi köze, ezért senkit nem érdekel.
Számom az adatlapomon.
-
Attici
őstag
válasz Dr. Romano #11 üzenetére
De a fekete gép még egy C16!
Vagy csak a háza?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
válasz Dr. Romano #5 üzenetére
Ez mennyire jó!
Supremacy iszonyúan nagy kedvencem volt, szerintem lehet, hogy elő is veszem."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Atilla001
senior tag
C64 foreva!! slayradio.org
Védd a természetet!
-
petison
tag
Mekkora királyság. Nagyon tetszik. Igazi retro hangulatom lett.
Ha egyszer sok pénzem lesz, felülök a biciklire....
-
őstag
Hogyne lenne PC-re optimalizált verzió:
Pimasz; Folklore Man; Fel a Kalappal!; What the Folk?! -
Dr. Romano
veterán
Szép
Emlékszem havernál játékokat sokszor csak a loader, vagy épp a játék zenéje miatt töltöttünk be. Nem semmi miket tudtak (és tudnak) kihozni a SID-ből.
De ha már remix, akkor Lukhash (érdemes megnézni a videóit, de a kommenteknél Jeroen Tel is ott ámuldozik )
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
arn
félisten
Eddig is voltak korabeli scenerektol hasonlo hangulatu zenek, mint a 90es evek moduljai. Midivel nem sokan zeneltek (a gust modulsupport miatt szerettek), amugy meg nincs jellegzetes hangja, mint egy oplnek, vagy egy mt32nek.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
törölt tag
Kb itt ledifferenciáltam
-
bacsis
Közösségépítő
ugyanez nincs PC-re és GUS-ra/AWE32-re optimalizálva?
-
osztraksajt
őstag
Belehallgattam, minden elismerésem a létrehozóknak, remekül elkapták a hangulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest