Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
szerintem piackutatás/reklám/marketing céllal röppent fel a hír és csomó helyen felkapták rá a fejüket...
lesz itt commandos szerintem... csak ki kell várni
2 ilyen stílusú játékkal játszottam... az igazi kihívás a commandos1+kieg volt... kicsiny falunkban majdnem mindenki függött rajta és ment a verseny rendesen... először az első pályák is kihívást jelentettek, aztán ahogy belejöttünk, még jobban durvult a dolog
nagyon jó kis kombinálós játék volt... egyszerűen képtelenség volt agyalás nélkül megcsinálni még az 1. pályát is...
a 2. játék pedig a desperados... azt is szerintem sokan ismerik, de az közel nem volt olyan nehéz, viszont a sztori/hangulat/videók/karakterek/zenék kárpótoltak mindenért
könnyed szórakozásra isteni volt...
-
Porcupain
aktív tag
Milyen jó is volt egy sarkon felállítani egy medvecsapdát, lőni és elbújni, majd a német katona telibe taposta
Utána pedig jött a következő.
-
torma99
aktív tag
c1-et nagyon szerettem. A folytatások már nem voltak sztem olyan színvonalúak, de a házba bemászkálósdi jó volt. A 3d-s vackot, pedig kifejezetten ki nem állhattam. Örülnék, ha a hír mégis igaznak bizonyulna.
-
tomi_mod
aktív tag
Aha, szóval már félig kész van, és most érdekelte őket, hogy mik a reakciók!
Evvan, a főmifti biztos jobban tudja mit csinálnak!
-
aram01
nagyúr
Rafináltak
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest