Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az lenne az igazi, ha több olyan küldetés lenne, amiben csak nagyon limitált bázisépítési lehetőségek lennének, vagy csak egy adott mennyiségű egységgel kellene boldogulni. Amolyan Company Of Heroes-szerűen. Szvsz a sztorihoz illene is ez az ötlet, a kor előrehaladtával a tiberium is egyre nagyobb mértékben terjed el a bolygón, fertőzőbb, irtja az emberiséget, kevesebb emberi erőforrás állna rendelkezésre.
Én már nagyon várom a C&C4-et, ez nem egy profi, nagyon taktikázós RTS lesz, hanem egy egyszerűbb, élvezhető és hangulatos RTS. Aki egy profi RTS-t vár (CoH, DoW, WiC szerűt), az csalódni fog. Én úgy tekintek a C&C sorozatra, mint pl autós játékok esetén a DiRT2-re. Nem profi, de élvezetes, szórakoztató.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Házimozi belépő szinten
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Gitáros topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő