- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az lenne az igazi, ha több olyan küldetés lenne, amiben csak nagyon limitált bázisépítési lehetőségek lennének, vagy csak egy adott mennyiségű egységgel kellene boldogulni. Amolyan Company Of Heroes-szerűen. Szvsz a sztorihoz illene is ez az ötlet, a kor előrehaladtával a tiberium is egyre nagyobb mértékben terjed el a bolygón, fertőzőbb, irtja az emberiséget, kevesebb emberi erőforrás állna rendelkezésre.
Én már nagyon várom a C&C4-et, ez nem egy profi, nagyon taktikázós RTS lesz, hanem egy egyszerűbb, élvezhető és hangulatos RTS. Aki egy profi RTS-t vár (CoH, DoW, WiC szerűt), az csalódni fog. Én úgy tekintek a C&C sorozatra, mint pl autós játékok esetén a DiRT2-re. Nem profi, de élvezetes, szórakoztató.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- E-roller topik
- Subaru topik
- Kerékpársportok
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest