- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az lenne az igazi, ha több olyan küldetés lenne, amiben csak nagyon limitált bázisépítési lehetőségek lennének, vagy csak egy adott mennyiségű egységgel kellene boldogulni. Amolyan Company Of Heroes-szerűen. Szvsz a sztorihoz illene is ez az ötlet, a kor előrehaladtával a tiberium is egyre nagyobb mértékben terjed el a bolygón, fertőzőbb, irtja az emberiséget, kevesebb emberi erőforrás állna rendelkezésre.
Én már nagyon várom a C&C4-et, ez nem egy profi, nagyon taktikázós RTS lesz, hanem egy egyszerűbb, élvezhető és hangulatos RTS. Aki egy profi RTS-t vár (CoH, DoW, WiC szerűt), az csalódni fog. Én úgy tekintek a C&C sorozatra, mint pl autós játékok esetén a DiRT2-re. Nem profi, de élvezetes, szórakoztató.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 10
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest