Új hozzászólás Aktív témák
-
_Voyage_
aktív tag
Ez a 40nm nem sok egy picit a memóriáknál?
De azé 2gbit nem gyenge... -
Devid_81
félisten
Ez eleg szep eredmeny
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
darkarthur #21 üzenetére
Éppen ez az, hogy az 5970-ben 3200SP van.
-
Robi BALBOA
őstag
Az enyémen most 5000-n megy, de kínszenvedések áran, valahogy még kibírom!
Régi szép idők amikor a sima DDR ramos kaikon 5ns-os ramok voltak és 500mhz-en turtam nekik, 128bit-es mem sávszéllel 8 egész GB-os adatátviteli sebességet is elértem az volt aztán a gyilkos mennyiség, most meg 150-60-170GB-os adatátvitelre is azt monduk, hogy kevés, na áljon meg a gyászmenet!
-
Geönczy
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #16 üzenetére
Bár gondolom azért ezt a terhet valahogy elbírod viselni, hogy a tiéden alig 4800-n megy a memória
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Robi BALBOA #16 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
-
Televan74
nagyúr
Majd jövőre lehet kiadni az 5800 -as széria különböző extrém fantázia névvel ellátott változatait, pedig csak annyi lesz benne új, hogy a 7 Ghz -es memória chipekkel lesz ellátva.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
darkarthur #11 üzenetére
Mekkora sávszélessége lenne 512bites memvezérlővel.
-
darkarthur
senior tag
Kimondva is szörnyű az a 7Ghz
-
P00By
nagyúr
Izmos chip
-
cowboy_bebop
őstag
Valami hasonlóval és PCIE3.0-val jöhet majd az 5990.
-
tzsolesz
nagyúr
Uff, ebben van valami. Bár érdemes annak is kivárni a végét. lehet hogy az AMD 2 év múlva hoz egy nagyon rossz döntést, vagy a piaci viszonyok úgy alakulnak, hogy nem lehet jól lereagálni időben, és tönkremegy, míg az NV valamit megint elkezd nagyon jól csinálni (mert ugye ehhez, azért jó szimata van), és újra feltör mint a gejzír.
-
tzsolesz
nagyúr
Akkor gondolom az AMD/ATI-nak van egy tippje, hogy milyen ramokkal fogja szerelni a 6xxx-os szériát.
Bár csak hamarabb jött volna a Hynix ezzel a chippel, az 5970-hez nem lett volna rossz ilyet párosítani. szerintem megdobná a teljesítményt rendesen. ha igazak a hírek, hogy meglehetősen sávszélesség hiányos a "kicsike".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest