- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
myke01
senior tag
Üdv!
Most jutottam a CPCW nevű játékhoz a legfrissebb PC Guru DVD mellékletéből .
A gondom a következő a játék indításakor (W7 32 bit rendszerem van) :A vicc az egészben az ,hogy teljes rendszergazdai jogosultsággal kerül futtatásra a program ,és ennek ellenére a fenti "üzeneteket" kapom minden indításkor .
A játék könyvtárában lévő 'Tages' mappában lévő telepítő TagesSetup.exe futtatásával ugyanazok a "hibaüzenetek" jönnek ,mint a fenti képeken .
Mi a megoldás erre a problémára ? -
törölt tag
válasz
Darth_Revan #5 üzenetére
Magad is kimondtad, hogy nem stratégiai hanem taktikai játékról van szó.
-
Darth_Revan
veterán
-
törölt tag
Ha nincs benne erőforrásmanagement, akkor mitől stratégia?
-
Gyusz
őstag
Nekem a Rush for Berlin nem tetszett pedig S.W.I.N.E, Panzers Phase One/Two itt figyel a polcomon. Remélem a Cold War inkább az utóbbi háromhoz fog hasonlítani.
-
N4r4ncs
aktív tag
Pozitívum hogy végre a pontrendszert is eltörölték,ezzel is sokkal valósághűbb lett hogy az egységek légi vagy vizi úton jönnek.
-
Darth_Revan
veterán
Remek grafika, remek megvalósítás. Én polcomon már meg is van a helye
A magyar szinkronnal rendelkező változat megjelenési idelye elvileg március 1.! (de ez lehet tolódik pár napot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új HP Victus 15-fa Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i5-12500H 16/512 RTX 4050 6GB 144Hz
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest