- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
BalaNce87 #23 üzenetére
Minden egyes codos topicban (és most még itt is) leírod ugyanazt hogy szerinted nem éri meg 10kért codot venni.Ezt teljesen felfogtuk úgyhogy nem muszáj még párszor elismételned.
A cod 4 egy nagyon jó játék volt úgyhogy teljesen jó döntés volt arra alapozva megcsinálni a cod 5-öt.Sem a pályák sem a fegyverek még csak nem is hasonlítanak.A többi tény hogy ugyanaz és ezért is tetszik az 5 is.
A cod 6-ban megpróbáltak újítani, lett belőle iwnet, atombomba meg AC130 a fejed felett.Akkor már inkább maradjanak a jó bevált cod 4-nél csináljanak hozzá új pályát adjanak pár új fegyvert (mondjuk a nyílpuska kicsit túlzás) és nekem bőven megfelel ahhoz hogy eljátszak vele a kövi cod-ig.Egy játékkal sem játszottam 1 évnél tovább nem is akarok mert unalmas lesz. -
Balika23hun
aktív tag
válasz
BalaNce87 #19 üzenetére
Milyen nagy változásokat akarsz egy CoD-ban?Úgy jó az ahogy van.Szeretem a HQ-t,az SD-t meg a TDMet és egyáltalán nem akarom hogy vmilyen újítással elcsesszék mint ahogy a cod 6-ot az iwnettel.Egyébiránt mind a pályák mind a fegyverek a játékmódok tekintetében elégedett voltam vele.
Ne mond már nekem hogy pl a cod 4 és az 5 ugyanaz és hogy semmi különbség nincs közöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged