Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Lesz DLC igen elöször xbox 360 exclusive-ak lesznek utána majd jönnek PC-re is! Hivatalosan bejelentették már az E3-on! A kérdés h fizetősek lesznek e (szerintem igen).
Ha meg már az árazásnál tartunk. Ne csak a CoD sorozatot nézd. Ott a Starcraft 2 ára (12k vagy mennyi) Mafia 2 stb. Szóval amiből tudják h sokat fognak eladni annak az árát még meg is dobják néhány ezer forintal. Mert ha a játék tetszik és várod akkor ha a 8-9k -t kifizeted akkor már úgy vannak vele h az a 10-12k-t is kifizeted érte. És akkor még kijön néhány DLC és a gatyád is rámegy a játék és sajnos ez a mai divat
Csak nem tudom ki volt az az idióta aki kitalálta a DLC-ket! Nem volt jó a küldetéslemez? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak nem tudom ki volt az az idióta aki kitalálta a DLC-ket! Nem volt jó a küldetéslemez?