- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #60 üzenetére
Az állítgatás és a km-enkénti időzóna nézegetés a legnagyobb baromság.
Amikor Ausztráliába utaztam pont a repülős napokon volt óraállítás mindkét kontinensen +érkezés után áthaladtam 2 időzónán. Fél oldalnyi papirost betöltött, amin számolgattam hogy akkor melyik szingapúri (gép leszáll üzemanyagért), Sydney-i (még téli!), Adelaide-i (mire odalértem már nyári) időpont melyik közép-EU még nyári ill végére már téli időpontjának felel meg - mert ugye a déli féltekén az ellenkező irányba tekernek
.
Ez nekem félig szorgalmi feladat volt, csak azért csináltam, hogy a család kb tudja mikor várjon bejelentkezést tőlem, de ha pl távmunkát, telekonferenciát, tele-állásinterjút akarsz szervezni, kb jobb teljesen kihagyni a tologatás körüli napokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Videós, mozgóképes topik
- Formula-1
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest