- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz pottyantós #49 üzenetére
már az
-
14adam
addikt
válasz pottyantós #49 üzenetére
ígyis híres csak nem ezen a néven hanem antec true power 1200w
-
forgonati
őstag
Csak egy példa volt a 14V, amúgy meg annyira mindegy hogy mennyit tudsz rajta állitani. Egy számtech komponensnek 12V kell, esteleg +/- 1-2 százalék. Ennyi. Csak egyszerűen nem értettem miért nem lehet ráhagyni ezt a tápra, miért kell az hogy a hülyegyerek tekergesse össze vissza. De persze tudom én, ez újdonság, és lesznek olyanok akik megveszik.
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
"Az egyikkel a légkavaró fordulatszáma vezérelhető, míg a másikkal a 12 V-os ág feszültsége állítható a számítógép igényeihez."
Jaj nemáááár. Ezek tényleg hülyének nézik az embert... A számtech komponensek mind úgy vannak tervezve, hogy +12V-ra megy (meg +5V de ez itt lényegtelen most) akkor mi a tetűnek állitgatnám én a 12V-os ágat össze-vissza? Van ennek valami értelme? Semmi az égvilágon. Mi fog attól javulni ha pl. 12V helyett adok neki 14V-ot? Semmi, max megsütöm az érzékenyebb komponenseket. Pfff, barmok.
Az a ventiszabályozás meg aztán megintcsak űber állat. Az a 8cm venti már eleve nevetséges, mert ahhoz hogy meg tudjon mozgatni ugyanannyi levegőt mint pl. egy 14cm-es, jóval gyorsabban kell pörögnie, ergo hangos mint állat. A tekergető minek? Üresjáratban nem fogom feltekerni maxra, hogy üvöltsön, majd hülye lennék. Load-ban meg megintcsak nem fogom letekerni minimumra, hogy megsüssem a tápot. Akkor minek ez? Csak eggyel több gond van miatta, mert idle-ben be kell másznom htra hogy letekerjem, mert hangos, load-ban meg megint hátra kell másznom hogy feltekerjem, mert különben megsül a táp. Rohadt nagy feature, meg kell hagyni Legjobb ezt rábizni az elektronikára, hadd szabályozza ő. De persze valamivel mindig muszaj hülyiteni a népet. Az ára meg egy vicc.Keelah Se'lai!
-
vzsryl
nagyúr
Jó táp ez, de ennyi pénzért inkább rendelnék külföldről Seasonic X-et vagy Enermax MODU87+-t, ha még drágábban is jönnék ki. Mert ne felejtsük el, ez a csúcs kategória, és ha már csúcs, akkor tényleg olyan hardver legyen.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
kpal
nagyúr
Ugy látszik ez lesz az ellenfele az uj Corsair AX sorozatnak.
-
proci985
MODERÁTOR
tudom, a videokártyámon papstok vannak, hugom gépében is van egy. a 8412GLLnek gyakorlatilag tényleg nincs hangja.
viszont, itt most egy 10k+ rpmes venticsaládról volt szó a hangerején nevettem, a teljesítménye viszont a legkisebbnek is duplája a papst4312esnek, ami szintén nem egy gyenge hűtő (olyanom van is itthon), teljesítmény/zajban sem.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Angel1981
veterán
Számomra ez a táp csak idő kérdése volt!
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
hm, a 120as 500ig lassítható, de 24 kell neki. a 140es viszont lemegy 1000ig/adott esetben megállítható, tehát végülis 24/7re használhatóak lennének. a 70dbA ijesztő, de 400+m3/h. mondjuk fogyasztás se gyenge.
azért szó se róla, megfelelő zajvédő felszereléssel kipróbálnám nem lehet tudni mennyibe kerül egy ilyen?
-
zazahoho
őstag
maradtak volna az alaplapoknál ,és vga -nál
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
törölt tag
válasz pottyantós #27 üzenetére
jah jogos. tényleg. parasztvakítás! pfuj! monnyonle. 1200w-os tápokat aki vesz úgyis hetente cserélgeti, és _most_ nincs rá igény, és nem lehet kihasználni. azért biztos ha egy éven belü se lehet majd. sőt soha. szólok is thermaltake-nek hogy gyártsanak már villanypásztort, hogy a maradék csatit rátolhassák a userek arra, így senkinek nem lesz lelki gondja ebből és az asszony/barátnő/akármi is kétszer meggondolja hogy mennyire közelíti meg a vasat...
-
pottyantós
aktív tag
-
Geri Bátyó
addikt
14adam, pottyantós: Most már kb. értem. (ezek szerint volt egy GTX 295? ami 2 GPU-s?) Így valóban kell a 12 tápcsati, de csak 12x6 és nem 12x8. Minden esetre ez a kártya szerintem már beszerezhetetlen és fölösleges is lenne.
GTX480-ból meg nem lehetne 4-et összekötni, mert az csak ezekkel a spec. kártyákkal lehet. Jól értelmezem?Gerisz: Mire kihasználnád, 2 generációval újabb procik jönnek, amik natív 16 magosak, 22nm-en 60W-os fogyasztással. Szerintem erre gondolt.
pottyantós: Na de az megint csak nyóc!
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Krisinto
őstag
Erre is gyártóig 10 év gari?
-
PCrevRM
tag
Megvan! Az állatvilágban bevált szokás a hanggal, hangerővel történő erőfitogtatás. Üvölt az oroszlán is, meg az erős autók is, hát bezzeg a számítógépek meg egyre halkabbak. De nem ez a táp e, öcsém! Na ezután majd jön egy procihűtő ezzel.
We are Outcast Consensus 1
-
pottyantós
aktív tag
válasz Geri Bátyó #25 üzenetére
Sima 1 GPU-s kártya! 4 db simán össze köthető, így 4x3 tápcsati kell hozzá... de azt a kártyát szerintem nem is veszik számításba....így fölösleges ennyi tápcsati, csak parasztvakítás...
[ Szerkesztve ]
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
-
14adam
addikt
válasz Geri Bátyó #25 üzenetére
-
Geri Bátyó
addikt
válasz pottyantós #21 üzenetére
Ha jól sejtem, az egy 2 GPU-s kártya, amiből max 2-t köthetsz egybe. Még ha 3x8 is kell hozzájuk, akkor is a fele fölösleges. 4 VGA 2-2 tápcsatival is csak 8. A Crossfire/SLI nem kezel annyi kártyát, amennyihez ennyi tápcsati kellene!
Világosíts fel, ha tévednék.Bartucc: Gyanítom, hogy egyetértünk!
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
adamka16
őstag
szép táp szép árcédulával..
-
mv
aktív tag
Egy hozzáértő elmagyarázhatná, hogy miért jó, ha állítható a 12V-os ág.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
bartucc
addikt
válasz Geri Bátyó #20 üzenetére
Anyag az van benne rendesen, ha a kábeleket nézzük, egyébként meg szerintem sincs nagy létjogosultsága, csak úgy mint az alaplapnak.
Most komolyan, mire egy dual i7 980X gépet bármi is kihasználna, akkorra már rég elavult... Szerverhez meg van jobb megoldás.
pottyantós: mert annak több létjogosultsága van, nem?
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
pottyantós
aktív tag
válasz Geri Bátyó #20 üzenetére
Classfied GTX 285! Ha olyat rak bele az ember akkor jól jön az a sok kábel...
-
Geri Bátyó
addikt
Az a 8 cm-es venti nekem is böki a csőrömet, ráadásul nem igazán értem, hogy minek 12 db 6+2-es PCIE tápcsati és mellé még 3 db 6-os is. Nincs alaplap, ami lekezelne ennyi kártyát!
Teljesen fölösleges ez a tápegység. Legalábbis szerintem."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
proci985
MODERÁTOR
attól még az Antecben valami eszméletlenül hangos volt a venti megterhelve a JonnyGurus teszt szerint. a levegő útja szempontjából ideális (bár akkor már inkáb az SFXre kéne áttérni a 120as tápmagassággal).
más: a 12es poti, de főleg a ventiszabályzó szerintem baromság, még ha az SR2 elégé nehezen házbaépíthető. a táp nem szokott egyszerűen hozzáférhető helyn lenni, hogy az ember csak piszkálja a hátulját. test bench esetén se értem, hogy egy forced 100%os ventibeállítás hol lenne jobb megfelelően méretezett hűtés esetén. egy jó táp attól jó, hogy megfelelően van méretezve, OCs mentalitásra semmi szükség.
pottyantós: akkor rádugja az ember a moduláris kábelek egy részét is.
[ Szerkesztve ]
-
LW
őstag
Nem túl szép az a 8cm-es venti a farában.
-
pottyantós
aktív tag
Viszont ha ezt a tápot a dual foglalatos laphoz ajánlották, azon van 3 db 6pines és 2db 8 pinest tápcsati, ezen meg 2db 4+4, a többivel mi lesz?
-
14adam
addikt
Azért mondtam,hogy "csapkodja "a 90-et. De ha az Antec-nél SilverStone olimpiánál bevált és még különböző nagy neveknél akkor biztos,hogy az Evga-nál is remekül fog működni.
A bordák is nagyobbak benne mint egy átlagos tápnál,mert ugye ott úgy van kialakítva,hogy fentről kapja a levegőt itt meg kifújja hátul(#15) atti_2010 mert az olyan tuningos
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
300 eurós táp nálam a vicc kategória, 8cm venti + 12V szabályzás pedig a parasztvakítós (az alaplapnak és VGA-nak saját stabilizátor áramkörei vannak, a tápnak az a dolga hogy 20W-1200W is 12V közeli feszültséget adjon le, akkor minek tekergetni?????????).
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Killing
addikt
Most már jöhet az 512 cuda magos GTX 480 SLI-ben.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Hebry
senior tag
Az FPC a nem PFC?
Egyébként nem látom értelmét a tekergetőknek.
Legalábbis én nem nyúlkálnék mindíg a gép mögé, hogy a hűtő sebességét, valmint a feszt szabályozzam. -
14adam
addikt
válasz pottyantós #6 üzenetére
Mivel a hatásfoka csapkodja a 90%-ot ezért tökéletes az-az egy nagy légszálítású 8cm-s venti,meg a külseje is úgy van kialakítva,hogy sok helyen tudjon bemenni a levegő. Majd elérünk ahoz a hatásfokhoz is amikor már nem is kell venti és csak megoldják két vékony bordával,mert már vannak passzív tápok csak kb 4-5 kiló.
Énis valószínünek tartom,hogy az Antec-ban is sikeres enhance belsőt kapta mert még a leadható értékek is egyeznek meg ahogyan így a lyukakon keresztül látni a trafó,tekercs elhelyezkedéseket valószínüsíthető,hogy ez biza Enhance
-
helkis
veterán
1-2-es pálcával még hegesztést is lehet vállalni vele..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
pottyantós
aktív tag
rendesen megpakolták PCI-e csatival... Az az 1 venti elég ennek a monstrumnak a lehűtésére?
-
Lewzke
őstag
Nekem két dolog szúrja a szemem : a 8 centis ventilátor és a 12V-os ág szabályzója . Az utóbbi remek ötlet de ha óvatlanul tekergetjünk árthatunk-e valaminek?
-
subaruwrc
félisten
antec truepower quattro oc / evga sr2 edition
-
MMIX
addikt
Azt mondják, nagyon hasonlít az Antec TruePower Quattro 1200W -ra. Ha igaz, akkor Enhance a belseje.
[ Szerkesztve ]
-
nednez
tag
Király EVGA mindig kitalál valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója