Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Most néztem csak át ennek a ''Barricade'' WBR14G routernek a topikját, ugyanaz a hibát produkálja Invitel ADSL-nél, mineke ez az US Robotics 5462 Monornet ADSL-nél, a webes kezelőfelületük is a logót leszámítva megegyezik, firmware frissítés utoljára 2005 április. Ez a hiba, amit említettem a #26-os hozzászólásban ([link]), úgy látszik típushiba: ([link]), pontosan ezt a hibajelenséget produkálja nekem is. Kíváncsi vagyok, ezzel visszaveszik-e garanciában a routert.
-
sbazsi
veterán
Mielött megkóstólnának, - kikapcsolható, de csak a
kommunikáció szűnik meg, a sugárzás folytatódik és a kapcsolatot tartják egymással.
ha semmit nem kommunikál, akkor mit sugároz?
mármint nincs adatátvitel, de SSID sugárzás van?
az enyém rejtett...
akkor nem szabad ilyet venni. -
Rommel6600
őstag
A firmware-t elnézve nagyon hasonlít az én SMC 7004emre. Csak a színt és a gyártó nevét és a menüt módositották egy icipicit.
-
pilu01
senior tag
Helló !
A levelezőmet hogy kell kiengednem ezen az eszközön
Az outlok nem tud levelet küldeni, feszt azt írja ki hogy rossz jelszót adtam meg
pedig nem! -
fpy_
tag
Sziasztok,
ki lehet kapcsolni a WLAN adást ha nincs rá szükség? Úgy gondolom, hogy teljesen...tehát egyáltalán ne legyen sugárzás... -
faster
nagyúr
Üdv.
Problémám van a cikkben szereplő routerrel. Az ADSL pppoe kapcsolat rendkívül nehézkesen tud csak kapcsolódni a szolgáltatóhoz, sok beállítást végigzongorásztam, ellenőriztem többször mindent a beállításoknál. Ha egyszer kiírja, hogy 'connected', onnantól kezdve jól működik minden akár heteken keresztül is, de amíg ide eljut, nagyon sokat kell vele szenvedni.
Volt, hogy egy router reset után néhány perc alatt felkapcsolódott, volt úgy, hogy otthagytam a router, mert akármit próbáltam, nem akart felmenni, fél nap múlva ránéztem, és online volt, de olyan is előfordult, hogy napokon keresztül próbálkozott (a log alapján), de aztán csak nem sikerült kapcsolódnia. A logban látszódik, hogy kábé félpercenként próbálkozik, 5-6 bejegyzés a különféle küldött és vett pppoe packetekről, aztán starting pppoe..., aztán terminating link, és kezdődik elölről az egész.
Monornet ADSL hálózat, nem tudom, jelent-e ez valamit (speciális autentikáció vagy más). Közvetlenül a gép az ADSL modemre kötve azonnal felmegy, tehát a vonallal sem lehet gond. -
cannibal
senior tag
senki?
-
cannibal
senior tag
valaki?
-
cannibal
senior tag
Nemtudjátok véletlenül,h az u.s.r. ruter-ben meg lehet adani,h melyik rácsatlakozozott számítógép milyen szávszélességgel gazdálkodhasson? tehát ne dinamikus legyen a kiosztás hanem én állithassam be ki mennyivel tölthessen
-
Deeyhaw
csendes tag
Sziasztok!
Eddig csak olvasgattam a fórumot, de most meg kell szólalnom...
Vagy két hónapja vettem a cikkben leírt eszközt az extremedigitalnál,
[link]
18480 bruttó, ugyanott van külön USB adapter is 11280-ért
[link]
Viszont amikor beállítottam, hogy ha betelt a log, akkor küldje el nekem e-mailben, akkor jött a meglepetés! Minden emil így kezdődik:
''The Barricade Router log has reached capacity...''
He? Ez a Barricade nagyon ismerős nekem valahonnan... Gyors guglizás:
[link]
Szóval gyanítom, ez egy kicsit átmasszírozott SMC router.
(Szét még nem szedtem...)
Ettől eltekintve semmi bajom vele azóta sem, és szerintem nagyonis megérte az árát.
deeyhaw -
iguana
őstag
problémám van a szerkezettel. router bekapcs, wifis laptop megtalál, konnektál, a kapcsolat él. deviszont, viszontde, nem érem el a a router admin felületét. sőt, ha megpingelem, semmi válasz. (a default a 192.168.2.1)
aztán kipróbáltam a másik laptopomon, amire telepítettem az usb adaptert. ott is ugyanez a helyzet. reset, kihúz-behúz-bedug-kikapcs kombó már megvolt, de semmi. utp kábellel is próbáltam, de semmi. manualt elovastam, de semmi.
kérnék szépen tanácsokat, mert már semmi ötletem sincs. -
Patentcsávó
tag
Szasztok!
Gondoltam megosztom veletek...
Megvettem a KITet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tesztelve is jól teljesít, a WLAN része kitünő(nálam egy vastagabb betonfödémet kell hogy átvigyen... simán!), jól konfigurálható, egyszerűen szuper!!!!
Ami még nagyon befolyásolt az az ÁR! Bruttó 22000HUF szerintem az ISTEN!
Ajánlom mindenkinek.
Patentcsávó -
Patentcsávó
tag
Szasztok!
Most akarok én is otthonra Wireless routert venni mert a kábelezés túl macerás vagy kivitelezhetetlen lenne és érdeklődnék hogy érdemes NONAME kategóriával foglalkozni vagy tényleg csak a ''nevesebbek'' a megbízhatóak(egy fődémet kellene hogy átvigyen minden szakadás és lefagyogatás nélkül)?
Értelemszerűen minnél olcsóbban kellene kihozni a projektet, egy ADSLrouter + 1kártya ! A kártya inkább USB-s legyen mert az egyik gép még garanciális és nem lehet szétszedni. Egyáltalán jók ezek az usb-s adapterek?
Most láttam USRobotics KIT-et(router+adapter) ami nekem nagyon bejön!
Tudtok valami jó és olcsó megoldást és persze terméke(ke)t ajánlani?
Ezer köszönettel:
Patentcsávó -
alex1989
csendes tag
Most szeretném megosztani a netemet és pont ezzel a WLAN ROUTER-ral szeretném megoldani, mert nagyon dícsérik a cikkben meg megbízható márka (állítólag).
Mennyi a hatótávolsága a WLANnak?
A ház, amiben használnám:
földszint + 1 emelet. a WLAN Router fent lenne az emeleten.
Az asztali számítógép közvetlen az asztalon lévő router alatt lenne (ebbe dugnám be az USB-s adaptert) a notebookot meg szeretném használni a konyhában, ami pont a szoba alatt van 5 méter híján. Meg szeretném használni a 4 szobával arréb lévő szobában is.
Szal 50, esetleg 100 méteren belül biztos műxik, nem?
Az lenne a másik kérdésem, h a lakásban menne bárhol az internet vagy sem? -
Trane
csendes tag
A Qwerty-ben még az U.S. Robotics 802.11g Wireless Turbo Access Point and Router (125Mbps): Bővebben: link van szintén 21.900-ért (akciósan). Szerintetek ez vagy a cikkben szereplö Kit éri meg jobban? Egyes helyeken eredeti áron 33.500-ba kerül, pl. itt: Bővebben: link Ez nagyon profinek tünik!
-
Soockit
aktív tag
Ja és érdekelne, hogy kb légvonalban mennyit bír, és mennyi ''falat tud átvinni''?
Nekem kb úgy nézne ki, hogy 3 fal és kb légvonalban olyan 30-40 méter.... -
Soockit
aktív tag
Engem is érdekelne, hogy ennyiért megéri megvenni, vagy érdemes valami más. Mennyi hozzá egy USB-s Wi-Fi, ha több kellene?!
-
Tamtam
csendes tag
ja, már látom:
USB Adapter méret: 8,26 x 2 x 0,95 cm.
[Szerkesztve] -
PrinczA
őstag
Kiskerben mennyi is egy ilyen ?
-
Csak 1 eliras: ''apró lukak''.
Lik. (Wasabi, mar mint a mustar) -
[amne]
senior tag
Élvezetes, információ dús cikk, gratulálok. Egy már-már tökéletes eszközről sokmindent mondani nem tudok, talán csak, hogy meg van a router vásárlásom kiszemeltje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Vezeték nélküli hálózatokat is kiszolgáló U.S. Robotics router és USB-s Wi-Fi-adapter párosából álló szett képességeit vizsgáltuk.
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest