- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
FlasH-BacK #35 üzenetére
Előre Knee-man !
-
Club
őstag
válasz
janpotocki #32 üzenetére
''Ezeket meg talán nem kellene egy lapon említeni evvel a táppal.
Bár egy teszt jó lenne róla, látni hogy valóban jó-e, vagy csak ASUS logóval ellátott átlagos táp? -
Esmein
nagyúr
Ezt ki gyártja az Asusnak ?
-
Rolex
csendes tag
Köszönöm!
-
tierbatyo
senior tag
-
Rolex
csendes tag
Tisztelt szakavatottak!
Minőségi tápot szeretnék venni elfogadható áron. Sajnos nem vagyok otthon a témában.
Segítsetek pár favorit típus megjelölésével, hogy ne válasszak bele pl. egy ASUS-ba
Nagyon köszönöm!!! -
brownus
veterán
no comment, de legaläbb olcso
-
Adi
senior tag
Nem tudom, hogy a siklócsapágyak miatt miért kell sírni, a Papst ventijeiben is azok vannak sok helyen.
Asus deszka, Asus kasztni,
Asus táp fog jól megb.....rázni! -
Obi-1
őstag
válasz
FlasH-BacK #35 üzenetére
Hehe, nekem egy haverom azt magyarázta, hogy az AMD-t az Asus gyártja. Mondjuk kétkedve hallgattam.
-
tierbatyo
senior tag
válasz
FlasH-BacK #35 üzenetére
Kíváncsi lennék, ki szállítja nekik a tápokat.
-
tuctuc
aktív tag
ASUS: alaplap, hűtő, táp, ház, vga, cd/dvd.
Ha figyelembe vesszük az integrált lant és hangot, akkor tényleg csak proci, ram és vinyó hiányzik a komplett asus gépből. Több lábon akarnak megállni, gondolom amiben kevesebb a haszon, abból majd kiszállnak. Mondjuk vicces lenne, ha ez pont az alaplap-biznisz lenne 1-2 év múlva, mert azzal lettek híresek, ha jól tudom. -
anulu
félisten
még túl új ez ahhoz, h megbízhatóságról lehessen beszélni. 1-2hónapot mindegyik táp elketyeg. még mindíg félve nézek az ASUS termékekre, annak ellenére, hogy az alaplapom nagyon faxányosan megy (kopp-kopp-kopp!). 10k egy picit sok érte. ennyiért simán lehet venni kiskerben 360W Chieftec-et, amiben még mindíg jobban megbízok, mint ebben az új jövevényben.
a SATA csatlakozóknak valóban egyre inkább nem kéne az extra kategóriába tartozniuk. amit hiányolok, az a PCI-E vidkártyához való tápcsati. -
janpotocki
senior tag
Ez a táp nemtudom jobb-e mint egy Coolink, mert ennyiért már Cooink-ot is kapsz, sőt Chieftek-et. Ezeket meg talán nem kellene egy lapon említeni evvel a táppal.
Miért nem? Egy árkategóriában vannak és az első tapasztalatok alapján kb. ugyanazt tudják. Ha azok ajánlottak, ez is az. Az igazi különbségeket meg majd csak egy teszt derítheti ki, ha sor kerül rá egyszer. -
_az
senior tag
nagyon jó ára van
-
JulWCZar
senior tag
Chieftec-kel meg nincs egy arban azert (bar lehet hogy en vagyok lemaradva).
Biztos hogy egy jo kozepkat. tap., de ez utobbi marka hasonlo teljesitmenyu peldanya vagy fel kiloval nehezebb, es ez azert jelent vmit. -
Obi-1
őstag
Valószínűleg nem ők gyártják, csak a matricát. Egyébként engem csak az lep meg, hogy az Asus, aki annyira az innovatív cég imázs kialakításáért verekszik, most minek áll neki belépő színtű tápegységeket árulni. Remélhetőleg legalább biztonságos tápok, az túl nagy blama lenne, ha még el is szállnának.
-
ftc
nagyúr
Én is rgy alsobb kategoriás tápot használok már pár éve...2000FT volt anno
-
Balinov
titán
válasz
Alvin_ti4200 #23 üzenetére
de nem tudják, a többség...
jólett a tunered? műxik faszányosan? -
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
Az új Codegen táp sorozat sokkal jobbnak tűnik a régi gépölőknél.
-
Loretto
veterán
Pont arra gondoltam gondoltam ahogy olvastam a cikket, hogy ebben semmi extra nincs. Az értékelésnél megerősítést nyertem.
-
Club
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #17 üzenetére
Ez sajnos biztos nem lesz így, mivel egy Codegen Táp még mindig 4-5k, és nem 10
Szóval akinek nem lesz pénze, vagy épp hogy csak egy gépre, az nem fog iylet venni, pláne nem drágábbat.
Az meg pláne felejtős hogy az előre összerakott konfigokba iylet tegyenek. -
Alvin_ti4200
félisten
Hát remélem a sok idióta most már leszokik a Codegenekről, ahogy meglátja az ismerősen csengő nevet
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki Asus tápot vegyen, de legalább olyan névvel bővült a piac, akit itthon eléggé ismernek a VGA-k és alaplapok miatt, így talán sokan választják pár ezressel többért az ő tápegységüket, mint egy vacak Codegent.
-
finest
addikt
Nem egy nagy wasistdas, így elsőre. Legalább összefoghatták volna a vezetékeket.
-
Alvin_ti4200
félisten
Nem rossz, de én inkább maradok Chieftec párti
Igaz nekem DTK tápom van
-
ciao
senior tag
manapság a SATA csatlakozót nem kéne az extrák közé sorolni, PCI Express-es tápcstlakozót lehetne, de az nincs
-
_Volkovy_
nagyúr
Ki fogja ezt venni a Chieftec/Antec/Sirtec/Enermax/FSP/Thermaltake tápok helyett?
-
ebx
aktív tag
Csak azt nem tudom, hogy ez eddig miért nem jutott eszükbe?
-
Club
őstag
Na most kérdemén naívan:
Miért jó ez a táp?
Azon kívül hogy a PH gondolom ''apró'' kis támogatást kap az asus-tól(lásd ASUS Ph oldal, illetve a főoldalon lévő reklámok).
Komolyan kérdem:
A 10k-s ár az jó?
Ez a táp nemtudom jobb-e mint egy Coolink, mert ennyiért már Cooink-ot is kapsz, sőt Chieftek-et.
Ezeket meg talán nem kellene egy lapon említeni evvel a táppal.
Bár egy teszt jó lenne róla, látni hogy valóban jó-e, vagy csak ASUS logóval ellátott átlagos táp?
[Szerkesztve] -
Scream007
őstag
biztos nem lehet rossz tápegység.
de én akkor is azt mondom Asus maradjon annál amit profin tud vagyis a alaplap éas VGA gyártásnál. -
hcstuning
tag
Nah. Nemrossz sztem. Arra lennék kiváncsi, hogy a hasonló árkategóriában ugye van pl. az Ultra Power táp, szval tapasztalatok alapján melyik halkabb stb. Kinézetre jó.
hcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Asus mindig képes a meglepetésekre – mostani cikkünk alanya a tajvani gyártó egyik friss terméke, egy tápegység.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest