- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Na amit eddig sikerült kiderítenem, az idézett cikk a júniusi címlapsztorink bevezető anyaga volt. Mellette volt még szó a hazánkat is ismerő térképszoftverekről, meg a közeljövő útfigyelő rendszereiről.
08-09es számunkban a CarPCvel foglalkozunk, aminek vannak ilyes vetületei, ha jól sejtem
Legutóbbi, 2005/10-es számunkban meg pl. az iGO-ról írunk.
Bővebbet, emg terveket és ígéreteket majd Csongortól, ha befejezi a leadást, és lesz ideje erre járni -
-
válasz
afterburner_ #11 üzenetére
Destinator.
-
Fanyuvo
tag
válasz
afterburner_ #11 üzenetére
afterburner_: olvasd el a cikket!
-
afterburner_
őstag
tudtok ajanlani software-t szgk-ba?mert van benne gps navigacio , de vegul is ahhoz milyen software-t kell leszedni?
-
Fanyuvo
tag
Koszi a segitseget. A Leadtek III-as milyen? Csak azert kerdezem mert azt adjak egy csomagba a IGO-val
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bullseye
addikt
részben igaz, részben viszont szerintem tévedsz. Nem mindenki penge minden területen. Van aki nagyon ott van 1-1 részben, de a másik max érdekelgeti. Neki azért jól jöhet egy ilyen összefoglalás - bár tény hogy a lényege (van PDAra köthető, meg ótós is...) nem az a kimondott breaking news.
Másrészt ha bevezetője valami nagyobbnak (sajna erről nem tudok okosat mondani - majd Csongor talán), akkor pláne nem rossz szerintem. Harmadrészt tudni kéne ki választotta ezt a cikket (sejtésem szerint nem az adott rovat vezetője...), mert azért ez a reakció valahol sejthető lehetett volna...
negyedrészt a topikindítónak tetszett, bibibee! -
EG0
aktív tag
A most nagyon felkapott iGO szoftvert meg sem említitek, GPS-es PDA-k közül jól fogynak Yakumo-k is, és amúgy tényleg felszines cikk, bevezetésnek viszont túl konkrét.
-
Amiket leírtatok, az az újságotokat, illetve ezt a fórumot olvasgató emberek számára eddig is ismert volt. Ide azért már olyanok járnak, akik ennyit bőven tudnak a témáról.
A cikknek max. akkor lett volna értelme, ha évekkel ezelőtt írjátok. Ilyen szempontból akkor bőven elkésett, erről már mindenhol lehetett olvasni. -
Fanyuvo
tag
Az a baj, hogy en is ugy kezdtem neki az olvasasnak, hogy majd segit valasztani abban milyen GPS-t erdemes venni egy PDA-hoz. Lesz ilyen cikk is?
-
Szerintem írtó gyenge cikk. Felszínes, semmi konkrétumot nem ad, nem mond érdekeset, újat. Kb. annyit tesz, mint ha leírnánk, mire lehet használni az autót.
Az eredeti célját - hogy segítsetek a választásban - egyáltalán nem közelíti meg.
Ez max. bevezetőnek jó. -
PaladiN
aktív tag
Jo kis cikk. Esetleg lesz folytatasa is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EAFC 25
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged