Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Na amit eddig sikerült kiderítenem, az idézett cikk a júniusi címlapsztorink bevezető anyaga volt. Mellette volt még szó a hazánkat is ismerő térképszoftverekről, meg a közeljövő útfigyelő rendszereiről.
08-09es számunkban a CarPCvel foglalkozunk, aminek vannak ilyes vetületei, ha jól sejtem
Legutóbbi, 2005/10-es számunkban meg pl. az iGO-ról írunk.
Bővebbet, emg terveket és ígéreteket majd Csongortól, ha befejezi a leadást, és lesz ideje erre járni -
-
válasz
afterburner_ #11 üzenetére
Destinator.
-
Fanyuvo
tag
válasz
afterburner_ #11 üzenetére
afterburner_: olvasd el a cikket!
-
afterburner_
őstag
tudtok ajanlani software-t szgk-ba?mert van benne gps navigacio , de vegul is ahhoz milyen software-t kell leszedni?
-
Fanyuvo
tag
Koszi a segitseget. A Leadtek III-as milyen? Csak azert kerdezem mert azt adjak egy csomagba a IGO-val
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bullseye
addikt
részben igaz, részben viszont szerintem tévedsz. Nem mindenki penge minden területen. Van aki nagyon ott van 1-1 részben, de a másik max érdekelgeti. Neki azért jól jöhet egy ilyen összefoglalás - bár tény hogy a lényege (van PDAra köthető, meg ótós is...) nem az a kimondott breaking news.
Másrészt ha bevezetője valami nagyobbnak (sajna erről nem tudok okosat mondani - majd Csongor talán), akkor pláne nem rossz szerintem. Harmadrészt tudni kéne ki választotta ezt a cikket (sejtésem szerint nem az adott rovat vezetője...), mert azért ez a reakció valahol sejthető lehetett volna...
negyedrészt a topikindítónak tetszett, bibibee! -
EG0
aktív tag
A most nagyon felkapott iGO szoftvert meg sem említitek, GPS-es PDA-k közül jól fogynak Yakumo-k is, és amúgy tényleg felszines cikk, bevezetésnek viszont túl konkrét.
-
Amiket leírtatok, az az újságotokat, illetve ezt a fórumot olvasgató emberek számára eddig is ismert volt. Ide azért már olyanok járnak, akik ennyit bőven tudnak a témáról.
A cikknek max. akkor lett volna értelme, ha évekkel ezelőtt írjátok. Ilyen szempontból akkor bőven elkésett, erről már mindenhol lehetett olvasni. -
Fanyuvo
tag
Az a baj, hogy en is ugy kezdtem neki az olvasasnak, hogy majd segit valasztani abban milyen GPS-t erdemes venni egy PDA-hoz. Lesz ilyen cikk is?
-
Szerintem írtó gyenge cikk. Felszínes, semmi konkrétumot nem ad, nem mond érdekeset, újat. Kb. annyit tesz, mint ha leírnánk, mire lehet használni az autót.
Az eredeti célját - hogy segítsetek a választásban - egyáltalán nem közelíti meg.
Ez max. bevezetőnek jó. -
PaladiN
aktív tag
Jo kis cikk. Esetleg lesz folytatasa is?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A GPS-alapú navigációs rendszerek gazdag kínálatából egyre nehezebb választani; cikkünkben néhány lehetséges megoldást mutatunk be.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest