- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ezek szerint a mag nem bír 10% pluszt. Réz hűtőborda? Az első hűtől elég nyavalyásak voltak GT-re. De ha nem a melegedés miatt ennyi... Érdekes, ha ennyire ki van fingatva a GT. 5% tartalék nagyon kevés.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Mr.Skyline #46 üzenetére
Ha nem kell a VIVO és hozzácsomagolt szoftverek, inkább egy olcsóbb 6600GT-t vegyél. AGP-s Inno-t láttam már bruttó 41-ért is, valahol.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
SZVSZ: Aki ezt a cikket nem tudja értelmezni annak bizonyos képességei nem ütik meg a szükséges PH minimál szintet. Ez nem gond. Biztos nekik is vannak olyan képességeik, amikben mi vagyunk gyengébbek. Ez így jó!
[Szerkesztve]Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Mr.Skyline
senior tag
Szép karesz az MSI-től! lehet rábeszélem magam 1re a 9600XT-m helyett
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
BOOSTER
aktív tag
Jó, szép kártya meg minden de:
az áráért kapsz egy Inno 6600GT-t mint ami nekem is van és gyárilag 500/1000-en jár és erre jön rá a tuning...
Az ára miatt szerintem csak átlagos...Mindenki hülye aki nem normális?
-
MLaca
őstag
Oké, Arhelnek köszönhetően felmondok. Nem tudok írni és fogalmazni sem. A cikk meg úgy szar ahogy van. A word automatikusan is jobbat ír.
http://mlzphoto.hu/
-
Arhel
senior tag
válasz janpotocki #33 üzenetére
Cikket olvastad? (mert az egész tele van érthetetlen mondatokkal, de ha gondolod kiemelhetek egy párat...)
-
janpotocki
senior tag
Olvashatatlan, helyenként értelmezhetetlen mondatokkal, szavakkal! Például nem tudom ki hallott már olyan magyar szóról, hogy: ''ötcédés''
az ötédéssel nem tudom, mi bajod, így talán megszokottabb: ''5 CD-s'', de mindenki érti, miről van szó. mondhatnál példákat az érthetetlen mondatokra -
Arhel
senior tag
Hát ez a cikk egy vicc.... MLaca-hoz méltatlan... Olvashatatlan, helyenként értelmezhetetlen mondatokkal, szavakkal! Például nem tudom ki hallott már olyan magyar szóról, hogy: ''ötcédés''
Össz-vissz az utolsó oldal az ami méltó a PH! szintjéhez...
(Legközelebb talán WORD-ben kellene cikket írni....) -
AranyKéz
tag
Ez a kártya - 45.
MSI GF6600GT (jó lenne tudni dobozos-e): 48 körül
Ez a -3 ennyire megéri? -
nagyúr
Szép és jó. Dícséretes ramok, körítés, stb. De esélye nincs egy legolcsóbb 6600GT ellen, ami ugyanennyi. Ez a kártya eladhatatlan.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
laco1221
tag
Hello!!
Az én véleményem az hogy jó kártya lenne ha olcsóbb lenne vagy kevesebb CD-t adnának hozzá!!!Imádom a CSÉ-t és az FPS játékokat! Másik mániám a grafika és a FRAPS! Ja és tuningolok, mint az állat!!
-
Scream007
őstag
45é inkább 6600GT és az jobb.
BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Male
nagyúr
Ha már egyszer VIVO-s kártyát teszteltek, igazán írhatnátok arról is, hogy ebben mit tud. Pl adnak hozzá olyan progit, amivel normálisan lehet TV-t nézni, digizni, esetleg valami gyári codec hozzá (olyan, mint ASUS-nál az ASV2), mennyire stabil ez a program, milyen felbontásban tud felvenni, a TV kimenet mit tud, stb. Elég hiányos így az egész.
-
Szatír
aktív tag
Bazz igazad van ....csak egy VIVO-S volt közte...az AGP-s
Vivo edition...''tyúkbeles verzió'' de azért felcímkézték szépen őket..Svideo-in,Composit in...stb..
Ne értsd félre, nagyon jó a kártya, és direkt én ajánlottam őket a konfigokba, de arra kellett rájöjjek,h soha semmi sem l tökéletes.... akár MSI akár nem....
Majd írok londonyú az Emesinek,hogy küggyenek dobozkákat kiccsaládom részére..csak nehogy Ládát küggyenek....
[Szerkesztve]Osztozzatok és uralkodjatok... Fido (1987-2005) soha nem feledlek
-
őstag
válasz Alvin_ti4200 #7 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy mi nem tetszik a cikk nyelvezetében. Ezt kifejtenéd?
The Amiga, Born a Champion
-
Szatír
aktív tag
6600 vagy 6600 GT...
Mindkét kártyához volt szerencsém ( agp, pci-e) és meg kell mondjam a hűtése szerintem nincs ott a toppon, mert bár a memók hűtve vannak, a venti hangja viszont nekem nem tetszik. Egy csendes léghűtéses rendszerhez cserére szorul....
Ami viszont megdöbbentett, az az,hogy a cikkben is bemutatott ki- és bemeneteket ötvöző ''dobozka'' egyik kártyánál sem volt nekem a csomagban. Ugyan a kézikönyvben is szerepel, de nekem mindig csak a szokványos kábeles verzió jutott.
A másik dolog meg a kézikönyv..ugyananzat adják az egész 6600-s családhoz, sőt benne van a 6800-s széria is.
Lehet sokan ''lúzernak'' tartanak, de én elvárnám ,hogy ennyi pénzért egy ilyen névhez ne csak cd + dvd hegyeket adjanak mert nem azért veszem meg.
Hanem rendes leírást, dokumentációt stb..és legalább ha a kézikönyvben xyz csatoló szerepel , akkor jó lenne ha azt kapnám a kártyám mellé..Osztozzatok és uralkodjatok... Fido (1987-2005) soha nem feledlek
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem GT, ez az MSI Diamond szériája. Sima 6600 kari alapból emelt órajellekkel és GDDR3-as memóriával. Kár, hogy nem AGP-s, egyébként pedig ezen az áron már lehet venni Inno 6600GT-t.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Rover623
félisten
1. A cikkből is kiderül,hogy eléri a 6600Gt szintet.
Nem éri el...alapon 400/800 vs. 500/1000...
Tuningolva sem...mert akkor én meg mondhatom, hogy a 6600GT eléri a 6600Ultra szintet...
A tuning érdekes dolog, vagy bejön vagy nem...nem tenném az első helyre mint választási szempont...
P.S.:
Az ár is érdekes: 49.990 alatt nem találtam...primus inter pares
-
Docci
senior tag
1. A cikkből is kiderül,hogy eléri a 6600Gt szintet.
2. Hűtés: nincs tapasztalatom ez ügyben,de gyári hűtők között ,azért nem olyan rossz.
Az viszont igaz,hogy az Inno 6600Gt jobb választás,de a Msi kareszok mindig is ilyen árban voltak.
Ahogy nézem az árakat kiderül,hogy az Inno kareszok nagyon jó árban vnnak.....
,így lényegében mindegyik más gyártótól érkező 6600Gt vagy 6600 rossz választás az inno-hoz képest.Erőt s erényt!
-
ody42
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #7 üzenetére
a Riddick kapásból 5 CD, plusz a felh. progik, mit akarsz még?
amúgy kösz az okítást mindenkinek 6600-6600PE-6600GT ügyben -
Rover623
félisten
Nem!
Ez a Diamond Edition, más gyártóknál 6600PE variáció.
A 6600GT-knek 500/1000MHz az órajele, ennek meg 400/800, tehát a 6600 és a 6600GT közé van belőve...
P.S.:
A legnagyobb szívfájdalmam az, hogy már március elején leteszteltem, lefotóztam, csak nem volt időm beküldeni Rudi-nak a minitesztet...
Bővebben: link
Bővebben: linkprimus inter pares
-
Alvin_ti4200
félisten
Azon kívül, hogy nem tetszik a cikk nyelvezete megkérdezném, hogy hol itt a szuper ritka szoftverkörítés? Az MSI-től 10-11 CD a megszokott, nem 3...
-
Docci
senior tag
Szép kártya....
Szerintem egy jó vétel.
1. Lényegében 6600GT
2. Használható SW-ek.(érsd: nem valami haszontalan,poromo,demo,trial progik)
3. Jó hűtés...
4. Csomagolása is super.
Egyszóval MSI az MSI még mindig.
Picike hiba itt:
''A 25 százalékos többletórajel a 3DMark 2003 v360 szerint 20 százaléknyi többletteljesítményt ér, a 3DMark 2005 v120 szerint viszont 24-et.''Erőt s erényt!
-
AMD Power
titán
Hát igen ez MSI! Látszik , hogy a legjobb videokártya gyártó a világon! Good Work MSI!
-
Obi-1
őstag
MSI All-In-Wonder 6600 (GT?)
[Szerkesztve]Only a Sith deals in absolutes.
-
ody42
senior tag
mivel GDDR3 van rajta, ezért ez 6600 GT, ugye? akkor meg annyira nem is drága, ha tényleg halk a hűtése, és nem kell egyből lecserélni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest