Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
Hi alle!!Pioneer sx 525 öm van mi a vélemény erről????Vkinek tapasztalat??THX
-
rudi
nagyúr
Pedig hifis körökben az RCA-ra is használják, van a jack (általában stereo) és a banán (általában mono). Pl. Bővebben: link
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
dabadab
titán
Szerintem meg maradjunk az elterjedt elnevezeseknel, az RCA-t nevezzuk RCA-nak, a banandugot meg hagyjuk meg ezeknek: Bővebben: link
DRM is theft
-
anulu
félisten
asszem az AOpen 7800GTX személyében megvan a köv VGA kártyám majd ha 120 környékére lemegy...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
faster
nagyúr
Hahó! Megkérdezném még egyszer, hol vannak azon a hangfalon banándugók???
-
biker
nagyúr
nem a 10W a kevés, hanem a papírnak tűnő hangszóró gagyiféle peremmel.
meg a láthatólag kimenő trafó nélküli csöves technika, aminek a határa talán a 10W környéke, mert a cső nem tud teljesítményt átadni.
nekem hasonló méretű hangdobozaim vannak, 2x8W siunsos, ami kissé több zeneibe, kevláros méllyel, ferro magassal, és nem mondanám kevésnekElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
twollah
nagyúr
Lehet, hogy jol nez ki a hangszoro, de ertelme nem sok van.
majd 40ezer local creditbol nem lehet kihozni csoves erositot hangfalpart.
Ez amolyan fabol vaskarika dolog.
Ertelme nem sok van.
Paraszt vakitasnak azonban tokeletesen megfelel. -
Scream007
őstag
válasz Alvin_ti4200 #21 üzenetére
mióta???
az x800ba 8 pipa van nem???
vagy az már 1 tovább butított verzió???BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
rudi
nagyúr
6800 GT még elég a mai gamekhez, mindenképpen várj még vagy fél évet, azalatt jelentősen csökkenhet a 7800GTX ára. Forradalmian új Intel processzorról most nem nagyon hallani, most a kétmagosakat nyomják egy ideig. Karácsony körül még a 64 bit is korai lesz, majd talán jövő tavasszal. Amint látom, 3,2-es P4-ed van, ez nagyjából partiban van a 6800 Ultraval, szerintem várj nyugodtan jövő tavaszig. Addigra tisztázódik mit kezd az AMD a foglalataival és kijön az ATI új generációs VGA-ja.
Amit most érdemes lecserélni az az AthlonXP, a K8 alapú proci és alaplapok már nagyon jó árban vannak, és ideje lassan PCI-Expressre váltani.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
PuMaa
csendes tag
Ez a codegen hangszóró télég nem valami meggyőző, és hogy idézem rocket a belseje se !
Nekem 6800GT-m van érdemes lecserélni N7800GTX ? vagy majd kicsit később ?
De ha már itt tartunk akkor nekem Chieftec 420 tápom van nagyon meg vagyok elégedve vele halk és jól bírja szerintem makulátlan megéri az árát
Na és végezetül a lényeg karácsony fele szeretnék egy új gépet venni (ez se rossza ami most van na de mind1 ) és gondolkozok az AMD64 3500+ -ba de a szívem az INTEL –hez húz mert nekem minden gépemben INTEL volt és meg vagyok elégedve vele de köztudottan az AMD a jobb most ! Halottam olyan híreket miszerint az INTEL karácsonyra kihoz egy új procit ami verni fogja az AMD64-et ebből mi igaz ? de már láttam ilyent is MO boltokban Intel P4 3.2 GHz 64bit processzor (2MB cache/800MHz) LGA775 ez mit tudd vagy milyen ez ?
Azt hiszem kicsit túl sok kérdést tetem fel de hajrá -
faster
nagyúr
A hangfalaknál az a ''banándugó'' nem véletlenül RCA akar lenni? A képen egy RCA-jack kábel volt látható, a banándugó tudtommal nem RCA.
-
fLeSs
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #12 üzenetére
Nincs. Csak GDDR2-es van.
FX5700U kártyákon található: Bővebben: link"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
erdoke
titán
''külső SATA II merevlemez-csatlakozó, melyet Silicon Imagine vezérlő kezel''
Kéretik Silicon Image-re javítani a gyártó nevét.A legjobb aláírás a héten
-
dabadab
titán
''Erősítő frekvenciatartománya 20-20 000 Hz''
Altalaban eleg ranezni a speckokra, es ha vki kepes odairni a 20-20k tartomanyt, akkor elkonyvelhetjuk, hogy az illeti cucc halal gagyi (azt, hogy a csillapitasi tartomanyt elfelejtettek feltuntetni, mar meg sem emlitem).
Szoval ezek a csovek max. arra jok, hogy megvakitsak a foldmuveseketDRM is theft
-
Scream007
őstag
na igen.
amugy lehet én avgyok tudatlan de ezen az xl-en milyen gpuk vannak???
sima 6600 x 2?
ennek is kell vagy 500as táp mi???
és szintén csak giga slibe müxik???
sima pci-esbe nem müxik???
még giga sima pci-s lapban sem???(hiosz csak 1 helyet foglal)
és ugye inteles config alapból kiesik
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
rudi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #15 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék, hogy órajelcsökkentett 6600GT SLI-ről van szó, azt meg ugye tudjuk meddig tart kicsit felpiszkálni a frekiket. Kifelejtettem a gyári speckókra mutató linket, de mindjárt beteszem Bővebben: link 2x128 bites a kicsike és 2x128 MB GDDR3 RAM van rajta
-
Scream007
őstag
vga fronton szerintem ez a legjobb választás:
Asus NX6800 extreme pci-e 256mb.
256 mindenre elég és inkább 12 pipa+256ram mint 16 pipa és 128 ram.
kár hogy nincs ebből agp-s.
alaptéren csak intelről tudok nyilatkozni, igaz teszt még nincs róla, de szerintwem a 945p elég bíztató, csak ugye még várni kell hogy az ára faragodjon.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
Alvin_ti4200
félisten
Tulajdonképpen egy 6600 és 6600GT közötti kártyáról beszélünk (természetesen két maggal számolva) nemde? Magonként nézve egy 6600-nál gyorsabb, de egy 6600GT-nél lassan VGA-val van dolgunk, remélhetőleg 256 MB RAM-mal és 128 bites memóriavezérlővel. 64 biteset szerintem nem mernek rá rakni
-
rudi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #12 üzenetére
Tudtommal nincs, de nem nagyon néztem utána. A bordától nem látni, hogy milyen RAM-ok vannak rajta, sima TSOP-os DDR is lehet akár. Az sem világos, hogy ezek a low-profile 6600-asok hány bites memvezérlőt kaptak. Nekem mindenesetre tetszik ez a VGA, elvileg a leggyorsabb low-profile kártya, szeretném közelebbről is megnéuni egy halk gépes projektben, akár a mikroBTX-es alaplappal együtt
-
rocket
nagyúr
Nagyon csunyacska ez a codegen hangszoro, es a belseje se tul meggyozo.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
rudi
nagyúr
Fenetudja képzavar-e. Elvileg a fogyasztónak a GeForce 6600-at szánják, a low profile inkább a gyártónak (kisker de akár a fogyasztó is lehet) fontos, hogy a ''desktop házba kérek olyan VGA-t ami gamekat is elbír'' kérdésre tudjon mit lépni.
-
rudi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Nem egy marhaság ez a 3D1 XL ennyiért! Gondolj bele, hogy a lap, amir adnak hozzá majdnem 40.000 Ft, vagyis a kétprcis VGA olyan 50.000 Ft-ra jön ki. Ha tényleg GDDR3-as, és annyira tuningolható mint ahogyan mi sejtjük, akkor ez egy 50.000 forintos GF6800GT. Talán majd megteszteljük kicsit...
-
rudi
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #8 üzenetére
AOpen-hez képes nem drága. Általában az MSI és Asus fölött szoktak lenni az árai, de most elég sok vonalon olcsósítottak.
-
Alvin_ti4200
félisten
''A konkurensektől csak a hűtésre kerülő matricában eltérő AOpen csúcskártya ára 151 000 Ft. Ez már önmagában is meglepő, hiszen a kisgépeiről ismert gyártó grafikus megoldásai eddig a drágábbak közé tartoztak.''
Miért, talán ez nem drága? Most tekintsünk el az MSI és az Asus irreális áraitól...
Amúgy jópofa az a 3D1 XL vagy micsoda, csak kár, hogy a név láttám egyből egy dupla magos X800XL-re gondoltam
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz parandroid #6 üzenetére
nem érzem magam szakmai lektornak, csak három sorral fölötte szerepel a tényleges ár
a gyártó/építő dolog igaz lehet, nekem mégis képzavarnak tűnik. lehet, h ez csak itthon van így, de ''hazai pálya'' a rovat címe -
parandroid
félisten
Sok az OEM gyártó, aki eleve összerakott gépet árul. Ez csak a magyar piacra jellemző, hogy magadnak rakod össze a gépet, mert így nem keveset spórolsz. Civilizáltabb helyeken nem játszanak ilyesmivel, ő nem csak a gépért fizet, hanem a szolgáltatásért is. Ettől még persze lehet elírás, akkor helyettesítsd be a gyártókat építőkkel.
A 150-nel valószínűleg igazad lesz.
Még jó, hogy ennyi szakmai lektor van itt a ph!-n.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
jeges
senior tag
''Az alig ötvenezer forint fölötti vételár ''- ez nem százötvenezer lenne?
''Az AOpen a vékony házba, halk, de grafikailag is potens gépet gyártóknak kedveskedett'' - őőő...nekem ez képzavarnak tűnik. nem a fogyasztóknak szánták a kártyát?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz strike-force #3 üzenetére
Nem értem, ezen miért lepődsz meg. A teljesítményarányos árképzés ritkán épül ténylegesen a teljesítményre. Nézd meg a processzorárakat: a csúcsmodell és az egyel alatta lévő modell ára között jóval nagyobb árdifit fogsz taláálni, mint amit a teljesítménynövekedés indokolna. Ez az egész azokra a balfácánokra épít, akiknek mindig mindenből a legnagyobb/legkisebb/leggyorsabb/legdrágább kell. Ez egy ilyen ipar. Viszont általában azt is elmondhatjuk, hogy a piac alsó szegmensében a legolcsóbb modell nem annyival olcsóbb, mint amennyivel gyengébb, ezért aztán jobban jársz, ha egy alsó-középkategóriásat veszel a tényleges alsó kategóriás helyett. Lásd pl Duronok árképzése vol az AMD-nél az Athlonok aljához képest. Na ez pl sokkal nagyobb disznóság.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
őstag
úgy vélem ezeken a chieftec tápoknak teljesen rossz az árképzése. depon most a 460as 12 centis ct van legolcsóbb helyen 18k bruttóba, illetve a köv. legolcsóbb 19k bruttóba. ehhez képes +40 watt +10k HUF-ért? WTF?
tudom-tudom, hogy 3db 12 voltos ág, meg ilyen-olyan csatlakozó, de sztem akkor sem éri meg. ennyiért.
általánosságban elmondható, hogy minőségibb tápoknál (fsp,enermax,ocz,ct...) az 500W feletti kategóriát már irreálisan magasan mérik, értem ezalatt mondjuk a huf/watt arányt (360as ct (depo:8,6k) 24huf/watt, 420as ct (depo: 13,2k) 31,4 huf/watt, 460as ct 18k-val 39ft/watt, 500as (28k-val) 56ft/watt, 550es (31,5k) 57huf/watt)
érdekes dolgok ezek.R7-5800X3D / 32GB / RTX3070 / POCO_F3 (8/256) / i12 64GB - Just realize it!
-
parandroid
félisten
Gratulálok.
On: Annyira nem jól néz ki, mint inkább érdekes. A Pioneer SX525-öm, az jól néz ki. Ez még igazi erősítő (bár szinte egyáltalán nem értek hozzá, használtan vettem, mert olcsó volt, de imho van 20-25 éves. ). Nem hiszem, hogy ezek a hivalkodó vackok fognak valaha is olyan jól szólni... Két Videoton hangfalat neki, aztán hadd szóljon! Lehet megköveztek, de én ezen hallgatom a DVD-ket is. Kell a fenének ötpontegy.
-
_az
senior tag
Ez a hangszórópár nagyon jól néz ki
mellesleg első vokaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- DIGI Mobil
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Autós kamerák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest