- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nem igazán értem a cikkírót :( Őt meggyőzte a Geforce FX 5200? Miben? Mert engem is meggyőzött valamiben...csak az nem ennyire pozitív. Mielőtt mindneki nekem esne: tudom, hogy ez az alsó piaci szegmensbe készült. Tehát nem várható tőle túl nagy teljesítmény. Eddig nincs is semmi gond. De az, hogy nála két generációval régebbi kártyánál is rosszabbul teljesítsen, az már erős probléma!! Ha legalább a Gef4MX-hez képest tudna valami teljesítménytöbbletet felmutatni...de nem tud. Az a 10% sok minden csak nem teljesítménytöbblet :( Szerintem ezzel az Nvidia elérte a ''nézzük-hülyének-a-tisztelt-vevőt'' marketingfogás csúcspontját, és a vásárló emberszámbavevésének mélypontját :( Legalább a Gef4MX nevében ott volt az MX :(
Már előre félek az ilyen című/tartalmú topicok-tól:
''Most vettem a régi videókártyám ( Gef3Ti200/rosszabb esetben Gef4Ti4200) helyett egy újat, Geforce FX 5200-at. A gondom az, hogy úgy érzem, mintha lassabbak lennének a játékok, mint a régi videókártyával....'' :O
Már a Gef4MX-et vásárlók között is nagyon sok csalódott embert találunk...mi lesz most?
Aktív témák
ph Az XFX, pontosabban a Pine jóvoltából az nVidia low-end FX kártyáját fogadtunk. Vegyes érzelmekkel.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest