Hirdetés

Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

Nem igazán értem a cikkírót :( Őt meggyőzte a Geforce FX 5200? Miben? Mert engem is meggyőzött valamiben...csak az nem ennyire pozitív. Mielőtt mindneki nekem esne: tudom, hogy ez az alsó piaci szegmensbe készült. Tehát nem várható tőle túl nagy teljesítmény. Eddig nincs is semmi gond. De az, hogy nála két generációval régebbi kártyánál is rosszabbul teljesítsen, az már erős probléma!! Ha legalább a Gef4MX-hez képest tudna valami teljesítménytöbbletet felmutatni...de nem tud. Az a 10% sok minden csak nem teljesítménytöbblet :( Szerintem ezzel az Nvidia elérte a ''nézzük-hülyének-a-tisztelt-vevőt'' marketingfogás csúcspontját, és a vásárló emberszámbavevésének mélypontját :( Legalább a Gef4MX nevében ott volt az MX :(
    Már előre félek az ilyen című/tartalmú topicok-tól:
    ''Most vettem a régi videókártyám ( Gef3Ti200/rosszabb esetben Gef4Ti4200) helyett egy újat, Geforce FX 5200-at. A gondom az, hogy úgy érzem, mintha lassabbak lennének a játékok, mint a régi videókártyával....'' :O

Már a Gef4MX-et vásárlók között is nagyon sok csalódott embert találunk...mi lesz most?

Aktív témák