- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Talán ők tudnak segíteni Bővebben: link. Amúgy azok a helyek esélyesek, ahol tartanak Chieftec házakat és Enermax tápokat (ez a biztosabb), mert ők minden bizonnyal járnak a Kelly-Tech-be.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
prmcsk
addikt
Tényleg nem tud segíteni senki, hogy hol lehet kapni ?
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
Lehet, hogy figyelmetlen vagyok és volt már róla szó : Hol lehet kapni ezt az új
BAT-ot ?"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
TeeJay
félisten
király nagyon
azért nézegettem mert következő gépembe már én is valami komoly hűtést akarok nem pedig egy Spire Whisper 4-est mert igaz hogy az halk de nagy procihoz nem jó.
következő procihűtőm inkább legyen drágább de legyen benne kraft meg 12centis ventivel legyen.
ennek tökéletesen megfelel a Bat meg ez az új 12centis is.
nekem úgyse lesz soha pénzem csúcsprocira szóval a középszintű AMD procikat meg gondolom bármelyik ilyen procihűtő simán viszi.
a lényeg hogy halkabb lesz mint a mostani hűtésemMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
rudi
nagyúr
Bőven elég neki annyi levegő Bővebben: link
-
rudi
nagyúr
Közepes A64-et a 9,2-es elviszi legalacsonyabb fordulatszámon. A mi Prescottunk - ahogyan írtam - egy baromira melegedős példány. Ami azt 60 fok alatt tartja az bármilyen procival elbír. Az U8-92 kb. Bat szintet tud, Bat elbírta úgy a fullra terhelt A64 3000+-t hogy előtte 20-25 centivel dolgozott egy 12-es venti kb. 1000-en.
-
^Bundi^
őstag
jo kis cucc..zalman is hoz ki új szériát?..nahh arra is kiv leszek..nekem a 12es a legszimpibb visszafogva 1000rpm re..úgy hangtalan is..hűt is
Nos Omnes Una Manet
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodom egy ilyen hűtőn.A következőt akarom ''buherálni''.
Adott egy AcousticCase ebben egy A8NSli P. Erre rámenne ez a hűtő,viszont a ventillátort a házhűtő helyére teszem.Ami ha jól láttam a bórdától két centire van.A ventillátor befelé fújna.Alul egy OP1-es nagyon leszabályzott venti lenne(ami kifelé fúj).Elbírná a dolgot?.Mert így elgondolva életképesenek tűnik.
Akinek BAT-ja van,az is megoszthatná velem a véleményét mert hasonló szerkezet az is.
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
tetszik nagyon a cucc.
a nagyobbik 12es ventis szerintem egy közepes AMD Athlon 64-et elvisz félüzemben a ventivel.
de úgyl ehet hogy minimumra tekertet is jól elvinné.
nemde?Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
xcbiker
addikt
Főleg Plussz pont ezeknek a hűtőknek, azért mert ha jól láttam a BAT-tal ellentétben, ha egyszer beszerelted és idővel cput váltanál nem kell az egész óbelebancot szétbombázni a proc cseréhez! A cikkbe bele lehet írni ezt is nyugodtan. Nem elhanyagolható! - valszeg le is cserélem a denevért
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Lockstock
aktív tag
Erdőke!
Nézz már át ebbe a topikba és formálj véleményt a cuccról: 1#
Bővebben: link
Szerintem nem is rossz
Bocs az off-ért.
[Szerkesztve]- - - - - -
-
Gorneck
legenda
Teccik!
Gorneck#1239
-
rudi
nagyúr
válasz FlasH-BacK #29 üzenetére
2D-ben egyáltalán nem számít, hogy Radeon 9800 Pro vagy GF6600GT van a proci mellett, teszterndszerünk ugyanazt a CPU hőfokot produkálja mind a két VGA-val.
-
jerry311
nagyúr
A ''GeGube Radeon 9800 Pro 420/365 MHz'' az milyen VGA gyárt/kártya?
-
rudi
nagyúr
Eléggé bolondbiztos a szerkezet, a csavarok általában korábban megakadnak mintsem hogy halálosan megszorítsák az alaplapot. Néhány coolernél elég széles markolatú csavarhúzóval és erős szorítással durva dolgokat lehet művelni.
-
harry
veterán
2 legegyszerűbb módszer - vicikli belső, vagy szilikon pasztaval ráhúzol 2 csíkot. Lehet már kapni ezeket a hűtőket?
szerintem lecserélem az enyémet (ami végülis jó, TR XP-120), csak sajnos a rögzítés kioldása nem egyszerű feladat, ez sokkal szimpatikusabbTheoretically, this damn thing oughta work now.
-
Hun'reeth
őstag
Érdekes, hogy a 9,2-es halkabb mint a 120-as. Inkább a motorhang vagy a szélzaj miatt? Azaz a borda kialakítása miatt vagy a ventillátor maga csendesebb?
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Loretto
veterán
hibázásra nincs lehetőség Ezt mire érted rudi?
Soirée...
-
erdeya
senior tag
Jók ezek a hűtők...
Csak dráááágaaaa. Nekem legalábbis.
Olyan furcsa még kimondani is, hogy egy gépben csak a hűtő 10-15 ezer forint, meg a táp is kábé ennyi. Van aki 30-40-ből gépet épít.
Nagyok a szakadékok sajnos. Erről persze nem a coolink tehetSzombaton megyek bólingozni! /// Utálom, hogy mindig elkapnak amikor a falra firk____ - Graffiti
-
erdoke
titán
Szerencsére az alacsony frekvenciájú ''brumm'' áthatoló képessége nagyon csekély egy jobbfajta ház 1 mm-es fémlemezén. A rezonancia keltő hatása se nagy. Nálam 4 db 120-as venti megy 900 rpm-en, de a merevlemezek hangján kell dolgoznom, mert azok a szilikonbakos felfüggesztésű keretben is hangosabbak (és zavaró rezonanciát is keltenek a ház oldallapjain, de ezt orvoslom majd egy-két CoolDrive beüzemelésével).
A legjobb aláírás a héten
-
-
PostMan
tag
A nagy átmérőjű ventiknek (golós) alacsony fordulaton van egy -egyébként normális- jellegzetes ''brummm'' hangja. Efölött szinte ''zajtalanok'', és afölött ismerjük a helyzetet. A ''brumm''-ig már nem is nagyon hagyják leszabályozni a gyártók (a jobbak).
Egyrészt mert hangosabb lesz, másrészt mert a BIOS is behülyülhet tőle, akár el sem indul, mert minden venti tekercsének van egy minimum feszültsége, ami alatt nem képes megtekerni a cuccost.megszűnt user: PostMan
-
rudi
nagyúr
Én aztán kenek mindenhova Arra a szegény nyomorult MSI deszkára csak a Bat-ot legalább hússzor felszereltem, nem csoda, hogy már mindenhol pasztás.
A leghalkabb a 92-es volt 1000-1100 körül. A 120-ast lejjebb lehetett tekerni, de ott már nem is a levegő, hanem a morot hangja hallatszott - persze ez csak közelről érzékelhető, zárt házból már nem. Ami általában a halk ventiket is hangossá szokta tenni, az a bordán keletkező rezonancia. A Bat-nál ezt jól lehet hallanai. A venti magában szinte hangtalan, de a bordán már zajt kelt. Az U8-asok gumicsíkja nagyon jó szolgálatot tesz ilyen szempontból.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Pá
addikt
Bazz, egy hete vettem BAT-ot. szólhattatok volna, hogy jön az új verzsön...
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Scream007
őstag
egész szép eredményeket ér el ez a hütő.
de hza már a coolink is 10e felett van az már régen rossz.BMW Über Alles!!..NSL rulzzz
-
zsiga667
addikt
Te Rudi! Hát nem tanították az iskolában hogy nem kell összekenni a lapot is a hővezető pasztával?
Egyébként megtudhatom hogy melyik a leghalkabb minimum fordulaton? (csak a procihűtő, házhűtés nélkül) -
erdoke
titán
Hmm, hátrafelé fújó, 12 centis ventivel szerelhető bordát keresek éppen. Ez a Coolink elég szimpi, de a Zalmant én is bevárom.
A legjobb aláírás a héten
-
nagyúr
hm. tetszik az új hűtő. mondjuk már az elődje is tetszett. az, hogy nagyon lent van az alja, szerintem nem akkora baj. de mikor lesz bemutató az új zalmanról?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen NAS-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest