Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Szerintem olvasgasd figyelmesen a hűtéses cikkeinket. Meglátod, hogy a sűrű lamellázású hűtőket nem éppen a passzív üzemhez tervezték. G-Power-t már teszteltük, megnézheted, hogya nvérzett el kis légszállításnál, a VapoChill Micro a Freezerrel egy tesztben érkezik valamikor a közeljövőben.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
rudi
nagyúr
Ha csak kisebb VGA van mellette, akkor a proci kevésbé fog melegedni játékban, mint prime alatt. Mi CPU Burn-t használunk, az mindig jobban felmelegíti a Prescottot, mint a FarCry X800XT PE-vel. A nagy VGA-k rendesen szellőző házban nem túlzottan melegítik a procit, mert általában komoly hűtésük van.
-
rudi
nagyúr
Talán ők tudnak segíteni Bővebben: link. Amúgy azok a helyek esélyesek, ahol tartanak Chieftec házakat és Enermax tápokat (ez a biztosabb), mert ők minden bizonnyal járnak a Kelly-Tech-be.
-
rudi
nagyúr
Bőven elég neki annyi levegő Bővebben: link
-
rudi
nagyúr
Közepes A64-et a 9,2-es elviszi legalacsonyabb fordulatszámon. A mi Prescottunk - ahogyan írtam - egy baromira melegedős példány. Ami azt 60 fok alatt tartja az bármilyen procival elbír. Az U8-92 kb. Bat szintet tud, Bat elbírta úgy a fullra terhelt A64 3000+-t hogy előtte 20-25 centivel dolgozott egy 12-es venti kb. 1000-en.
-
rudi
nagyúr
válasz FlasH-BacK #29 üzenetére
2D-ben egyáltalán nem számít, hogy Radeon 9800 Pro vagy GF6600GT van a proci mellett, teszterndszerünk ugyanazt a CPU hőfokot produkálja mind a két VGA-val.
-
rudi
nagyúr
Eléggé bolondbiztos a szerkezet, a csavarok általában korábban megakadnak mintsem hogy halálosan megszorítsák az alaplapot. Néhány coolernél elég széles markolatú csavarhúzóval és erős szorítással durva dolgokat lehet művelni.
-
-
rudi
nagyúr
Én aztán kenek mindenhova Arra a szegény nyomorult MSI deszkára csak a Bat-ot legalább hússzor felszereltem, nem csoda, hogy már mindenhol pasztás.
A leghalkabb a 92-es volt 1000-1100 körül. A 120-ast lejjebb lehetett tekerni, de ott már nem is a levegő, hanem a morot hangja hallatszott - persze ez csak közelről érzékelhető, zárt házból már nem. Ami általában a halk ventiket is hangossá szokta tenni, az a bordán keletkező rezonancia. A Bat-nál ezt jól lehet hallanai. A venti magában szinte hangtalan, de a bordán már zajt kelt. Az U8-asok gumicsíkja nagyon jó szolgálatot tesz ilyen szempontból.Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 2042
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Automata kávégépek
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest