- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomas von Beck
csendes tag
Sziasztok!
Ha meglesz a másik két(?) lap is, akkor plz winxp prof alatt is teszteljétek, mint munkaállomás platform. Szerintem vannak olyan helyek (mint pl itthon nálam, hogy a munkaállomások teljesítménye sokkalta nagyobb kell, hogy legyen, mint a serveré. Ugyanis az csak fileserver, meg proxy. Az asztali gép meg videót tömörít, setizik, cd-t ír, esetleg besegít netrenderbe az öcsémnek, és állandóan fordít valamit, amit kódolok. Mivel nem ma kezdtem a programozást, nem okoz problémát kihasználnom a duál adta lehetőségeket, de a kezdőbb kódereknek megsúgom, hogy ha a számításigényes részeket több szálra bontják meg van oldva a többi a kernel dolga nagyon szépen meg lehet figyelni winnt (vagy <) alatt is hogy szétdobálja őket az os. Szóval a jövő egyértelműen ez. Valamint aki otthon használt már duált rá fog szokni az NTFS tömörítésre, mert nem okoz teljesítménycsökkenést, sőt mivel a vinyónak kevesebbet kell olvasnia, hamarabb megvan kitömöríteni meg vezérelgetni nem tétel. Mondom ezt úgy, hogy dual celeron 550 elött ülök, abit lapnál :-) Akövetkező vasnak ezt a lapot néztem amúgy ki, tetszik az infopanel ötlete, meg minden. Egyáltalán asus filing... ;-) Szóval nem akarok elszállni supermicro irányba, annyi pénzem sajnos nem lesz soha...
csao: GTP
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest