- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Aktív témák
-
Miczura Vilmos
csendes tag
Segítség!!!
AZT hittük,egy AG-Neovo F-317-es boldog tulajdonosai vagyunk.De nem vagyunk boldogok.
A probléma a következő:a monitort videon keresztül kapcsoltuk a külső
tunerjéhez.A kapott kép szuper,ám a csatornaváltás meglehetősen macerás.
Léptetésnél megjelenik egy ablak /no signal/ aztán egy másik ablak/input
search/ aztán hosszú-hosszú sötétség és végre 10mp múlva megjön a kívánt
tévécsatorna képe.A szervíz szerint ez teljesen normális.Tud-e valaki segíteni
abban,hogy a monitor a tunerjével teljes értékű TV legyen!?
KösziMiczura Vilmos
-
-
Ret
csendes tag
Nem konkrétan ehhez a moncsihoz,de egy kis érdekesség!
Munkatársam vett egy ilyen márkájú 17 '' TFT-s moncsit! Pixelhibás volt! Gondolta benne van a 3 napban, szó nélkül kicserélik! Nem így történt, szakszervíz igazolása kellett a művelethez! NEm is ez az érdekes, hanem,hogy a 4. moncsi volt tökéletes, az összes többinek pixelhibája volt! Mellékesen az eladó hozzáfűzte,hogy ha ''csak'' 1 pixel hibás a moncsin, akkor nem is kell neki kicserélnie, mert ez belefér a gyártó cég hibaszázalékába!
No comment! -
dearbear
tag
Egy godlike!nak kell mondani: az impresszumos link, amiben elvben minden cikkíró nevét megtalálhatjuk, minden ismétlem minden oldal aljára bekerül, és ahhoz ráadásul még kevesebb kattintás is kell mert ott ha jól emléxem már a mailto is meg van oldva.
To develop or not to develop that is the question.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hogyhogy visszakerült a DFI LanParty a fókuszba? (a főloldalon a lap tetejére)
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Protoss
senior tag
A PIP funkció nagyon tuti, engem fel is dobott rendesen. Csak a 25 ms kissé rontja a képet. Az árra találtam egy f-317 árinfót 134eFt bruttó.
Tehát akkor az LG 17''-vel van árban egy kategóriában. Tudna valaki LG vs Neovo tekintetben nyilatkozni? (A 16ms tudom:) )
LG találtam itt a munkahelyen nézegetem is rendesen és nagyon tetszik.Ne glettelj, a vakolás jobb
-
Obi-1
őstag
Egyébként bocsánat. :P
Only a Sith deals in absolutes.
-
Obi-1
őstag
A kép a képben funkció azért maradt ki, nehogy ismét 8-as, vagy ahhoz túl közel álló 7-es pontszámot kelljen adni. :DD
Only a Sith deals in absolutes.
-
Flashcash
Közösségépítő
A Neovo F-17 nekem is bejön gondolkozom rajta. :)
De egy dolog nem tetszik a magyar weblapjukonon azt írják ''Kontrasztarány 300:1 (jellemzõen)'' a külföldin meg ''Contrast Ratio 430:1 (Typical)''.
Ez vajon miért van? :F
[L]http://www.neovo.com/products/F-17.htm[/L]
[L]http://www.agneovo.hu/products/F-17.htm#[/L] -
Panther
HÁZIGAZDA
MLaca most nem írta alá a cikket :) Fel kellett scrolloznom a lap tetejére hogy megtudjam ki a szerző :DDD
Amúgy most komolyan nem fikázásból írom a következő sort, de tényleg, tessék elhinni, csak azért hogy jobb legyen a cikk, ne szóljatok már le érte!
''alul és felül sötét kép esetén zavaróan látszik a fénycsövek fénye'' (utolsó lap alján)
UI: a ''szerző''-re kattintva a lap tetején továbbra is csak a ''Hiba az oldalon'' szöveget tudom meg, a szerző emailjét nem :([ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Protoss
senior tag
Hali!
Előljáróban: tetszenek a TFT-s cikkek, mert végre sorozat van egy csapat tesztel és még sok más pozitívum.
De a mostani cikk végén hiányolom, hogy a pozitívumokból kimaradt a kép a képben funkció kiemelése. Valamint az ár/teljesítmény melyik kategóriával értendő? Olcsóbb tftvel viszonyítva, pl.: LG 16 ms monitorával, melyik jobb?
ÜdvNe glettelj, a vakolás jobb
-
rezlabos
csendes tag
http://depo.hu/?page_number=6&id=12828&lid=1&csid=194
Itt a legolcsobb brutto ar 133.500. A sima F17 pedig 111.113 brutto
gondolom van olcsobb meg dragabb is de nem szeretnek az en nagykerem occsobb jellegu hozzaszolast irni. Mindezek melett megkockaztatom a reklamkampany meretebol talan meg az is elkepzleheto hogy mediamarketban is lehet kapni 5.00 Ft kezdoreszlettel havi 4.999 ftert.... -
tildy
nagyúr
Munkahelyemen ag neovo f-17 van.Egyszerűen tökéletes:)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
shtml
őstag
''ár/érték aránya nagyon jó az AG Neovo F-317-nek.''
Megosztanád velünk is a titkot? Mármint hogy mennyi az ára, hiszen nyilván annak ismeretében írtad a fentieket. Persze a képminőségről írtak alapján úgysem venném meg, legyen bármilyen olcsó is.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Fiery
veterán
A cikk szuper! :) Nehany megjegyzesem azonban (szokas szerint) nem maradhat el:
1) Kisker ar? URL? :)
2) A TFT es ugy altalaban a monitor teszteknel en szemely szerint jo neven vennem a testvermodellek legalabbis megemlites szintjen van felsorolasat. Sokat segitene ugyanis azoknak (koztuk pl. nekem is), akiknek az ilyen multimedias kacatok nem kellenek, helyette inkabb az egyszeru darabok irant erdeklodnek (vagy epp forditva, embere valogatja). Asszem ennek a csinibogarnak az F-17 a kistesoja, melyet igen jo aron lehet latni nem egy kiskerben.
Csak igy tovabb, varjuk a tobbi alsokategorias TFT-t is!
Fiery -
twollah
nagyúr
Ma vettem 56200 local creditert 19''os CRT monitort (KTC K-9002FE).
Ugy all a kepe 1280x1024ben 85hzen mint a covek.
Jah 3 ev garancia van ra.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2412Hb FullHD monitor
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
- Külső monitor új 6hó jótállás!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest