Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pabadam
aktív tag
Up!
-
zax
tag
-
zax
tag
Június 23-án jön a végleges Windows XP 64 bit Edition. Valószínüleg a driverek is ezzel egy időben meg fognak jelenni. Akkor lehetne még egy tesztet csinálni, amiben már össze lehet hasonlítani a 32 bitet a 64 bittel.
-
Thrawn
félisten
Nem értem miért baj, hogy nincs még 64 bites Windows. Ezeknek a prociknak nem az a lényege, hogy visszafelé is kompatibilisek? (32 bit) Ha fut minden rajtuk akkor meg mi a baj? 64 bites programok meg tuti lesznek. Csak győzzünk válogatni közöttük!
-
fLeSs
nagyúr
uzsz és Cristoph: mondjatok nekem programokat, amikkel le lehet tesztelni 64 biten is az Athlon 64-eket.
-
erdoke
titán
Még egy év inkább, mintsem hónapok. 64 bites végleges WinXP az év végére lesz, utána indul be az eszközökhöz a drivergyártás.
Hülyeségen kaptad fel a vizet, egyelőre nincs normális (stabil, driverekkel ellátott) 64 bites rendszer, amivel adekvát össze tudnád hasonlítani az A64 teljesítményét a 32 bites procikkal. -
uzsz
senior tag
Mivel új technológia a mindennapokba még nem szivárgott be annyira, hogy tudjak neked mondani ilyet, de ez hónapok kérdése. Ha visszaemlékszek hogy volt a 16-ról32bitre váltásnál? Ott rögtön voltak 32bites alkalmazások? Ott aztán volt ám átmenet is, hosszabb mint itt lesz. Először csa belül32kifelé16-os procik voltak később jöttek a full 32bitesek. Csak azon kaptam fel a vizet, hogy nem úgy mérik a proci teljesítményét, ahogy azt a technika +kiívánná. Ez olyan, mint ha egy ferrari355-öt tesztelnél földúton, mert még nincs mindenhol kövesút. Jó hogy a NIVA lenyomná, v nagyon közel teljesítene hozzá. No de a kövesút az igazi tesztpálya nem?
-
uzsz
senior tag
Eggyet mondjatok meg nekem! Mért 32bites alkalmazásokban tesztelik azt a procit, aminek a 654bit lenne a legnagyobb előnye és emellett csak úgy mellékesen x89 kompatibilis. Mert ugye adott architektúra 64biten adja le igazán amit tud. P4el meg majd akkor kell összehasonlítani, majd ha az is nyomja a 64bitet, v ha olyan progival tesztelik, ami 64bites architektet is kitudja használni és akkor össze lehet hasonlítani a kettőt. P4 a közelében sem lesz
-
zax
tag
válasz
Christoph #198 üzenetére
Szerinted 2003.09.23-án nem a nagyközönség felé nyitott az AMD?
Aki pedig fejleszteni szeretné a gépét, mondjuk Athlon XP 2500+ vagy 2800+ prociról, annak mit ajánlanál? Vegyen 3200+ Bartont 60e-ért? Akkor már inkább egy Athlon 64 3000+ 70e-ért...
Az Athlon 64 procira nem úgy kell tekinteni, mint egy 64 bites procira, hanem mint az Athlon XP utódjára, ami tud 64 bites utasításokat is. Ezt úgy is fel lehet fogni, hogy az SSE2 mellé bejött még az x86-64 utasításkészlet is. A Prescottban is van SSE3, mégsem használja semmi... -
Christoph
aktív tag
Most nem az a lényeg, hogy pár alkalmazásban némi elöny itt-ott vagy talán még több, nem ezen volt a hangsúly, amúgy én amd párti vagyok, és nem azt akartam mondani hogy vegyen p4-t, hanem hogy gondolja meg hogy mire költ, esetleg feleslegesen.
És az xp64-gyel kapcsolatos mondatom fennáll továbbra is, csak gondold át...
Azért elolvashatnál a neten pár cikket, arról hogy az amd mikorra TERVEZI az új procijaival a nyitást a nagyközönség felé...
Nem véletlenül lehet még csak korlátozott példányszámban kapni, még nem az átlag felhasználoknak (mint legtöbbünk ezen a forumon) ajánlják. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Christoph #191 üzenetére
Ha esetleg végignézted volna az eredményeket, akkor kiderül, hogy az Athlon 64 veri a P4-et attól függően, hogy miben teszteljük, ugye főleg a játékok és a tömörítésben.
Amíg nem jön ki a stabil XP64 addig csak idióta pénzkidobás ilyen procit venni
Ezzel azt akarod mondani, hogy mindenki vegyen P4-et? Hehe, eltévedtél... -
Christoph
aktív tag
Amíg nem jön ki a stabil XP64 addig csak idióta pénzkidobás ilyen procit venni, hiszen az ember azért ad ki több pénzt, mert nagyobb teljesítményt akar, és ez az XP64-gyel fog megvalósulni.
Korábban sokan leugattak azért mert azt írtam a cikkről hogy jelenleg félrevezető, ennek ellenére a legutóbbi hozzászólások alapján sokan úgy fogták fel hogy lassabb mint a P4 32-bites procija. Láttam sokan a 32-bites P4 árával hasonlítgatták, ez értelmetlen, hiszen ez a proci 64 bites prg-ra lett kitalálva, technikai elönye akkor fog érvényesülni ha XP64-en használjuk, teszteljük 64 bites progikkal.
Szerintem az elmúlt kb 40 hozzászólás engem igazol, hiszen a sok okos és hozzáértő emberke bekapta a csalit, kifizetné a sok pénzt azért a 64 bitért, amit ahogy látom nem is akar kihasználni, hiszen nincs is szüksége rá.(pl a Q3 futásához). -
Rawulf
őstag
1., Nekem a játék a lényeg, sz'al továbra is AMD!
2., Az AMD a nagy pénzt mindig az új procikkal keresi, míg a kisebb procikat nagyon olcsón árulja, ami nekem szimpatikus! A drágaságról meg azt, hogy ha hiány van A64 procikból, akkor nem is olyan drága! -
zsoltee10
addikt
Csak most értem a cikk, és a topic végére. Grat fleSs, ismét nagyon szép munkát végeztél.
erDOKe: 140k+ a mostani lapod+procid??? B+ -
zax
tag
Erre gondoltam:
AMD Athlon™ 64 Processor Driver for Windows XP, Version 1.1.0.1
Bővebben: link
A 64 bites .Net Server-t (vagy inkább Windows Server 2003) azért írtam, mert hátha azon nem szállnak el úgy a programok, mint a 64 bites XP alatt. Persze játékokat ez alatt se nagyon lehet tesztelni, de talán más programok elfutnának vele (tömörítők, Photoshop, Sisoft...). Ez is ingyenesen leszedhető. Bővebben: link -
zax
tag
-
PEPE85
senior tag
Köszönöm szépen az információt, akkor várnom kell az újabb BIOS-ra.
Nagyon fainak a cikkeid és nemtudod véletlenül, hogy mikorra várható a nem béta 64-bit-es Windows XP? Gondolom mire kijön már lesznek Driver-ek is hozzá.
Gondolkoztam az alaplap cserén csak még arra kell rájönnöm hogy hogyan tudom ezt megoldani.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
Jut eszembe: a tesztmetodikával kapcsolatban nem ártana egy kicsit tájékozódnod, ugyanis látszik, hogy fogalmad sincs az egészről.
Lécci nyújts be keresetet az összes hwoldal ellen, mert Q3-mal tesztel, meg 32-bites winxp-vel.
Igyekszem minél több alkalmazással letesztelni a kezeim közé kerülő procikat (nemhiába indítottam régebben egy topicot is), hogy a lehető legtöbb ember igényeit elégítsék ki a tesztek.
Nem hiányzik egyáltalán a fikázás. Mégha jogos lenne, akkor OK, de így... -
PEPE85
senior tag
Bocsi hogy megint ezzel zaklatlak, de te mennyi feszt adsz neki 2450MHz-en a procidnak? Én a legújabb MSI BIOS-sal 1.55V-ot tudok adni neki maximum és így 2220MHz-en megy a procim szinte alapfesszen. Érdekelne hogy te mekkora feszültséget adsz a procidnak.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Christoph #148 üzenetére
A szerkesztőségben a rendelkezésedre áll a 3400+ proci, eljöhetsz, és letesztelheted 64 bites Winnel is. Kíváncsi leszek rá, hogy kapsz-e értelmes és kézzelfogható eredményeket.
Esetleg gondolkodhatnál is: 1-2 programon kívül semmit nem tudsz futtatni a 64-bites winxp-n, ugyanis mindenféle kernelhibával elszáll (megvan, letöltöttem, kipróbáltam). A videokártyadrivereknek köszönhetően játékot sem lehet tesztelni, tehát akkor elárulod hogy a dr.divx-en kívül mit lehet letesztelni még 64 bites win alatt? tömörítést esetleg?
Bocs, de emiatt nem fogok felrakni egy oprendszert (a kedvedért).
Egyedül Linux alatt lehet komolyabban letesztelni a proci 64 bites ''tudását'', ez viszont egy teljesen más cikk tartalma lenne, ugyanis azt nem lehetne a P4-hez hasonlítani, RGO 32bit A64 vs 64bit A64 cikk lenne.
Tehát mi is a konklúzió? Lásd az előző hozzászólásomat, na az a konklúzió. -
erdoke
titán
válasz
Christoph #152 üzenetére
A félrevezetőségben továbbra sem értünk egyet Amíg nincs meg a megfelelő szoftveres háttér az x86-64-nek, addig az lenne félrevezető, ha azt mondanád egy átlagos júzernek, hogy a 64 bites utasítások miatt vegyen A64-et, holott még bő fél évig otthon ezt úgyse tudná kihasználni .
Abban viszont egyetértek, hogy ebbe a rendszerbe nem érdemes sokat feccölni, hiszen rövidesen jön a jelentősen feljavított, modernebb chipsetekkel támogatott változata ugyanennyiért.
[Szerkesztve] -
Fawkes
őstag
fLeSs meddig tudtad húzni a 3,4-s P4-t?Ha húztad persze...
-
Christoph
aktív tag
Én értem amit mondasz, és nagyon sok dologban igazad van, én csak azt mondom, hogy ha megvan rá a lehetőség (megvan, ingyen letölthető a beta xp64) akkor próbáljuk meg úgy tesztelni az adott hardvert, amilyen környezetben használni fogjuk, mert ellenkező esetben FÉLREVEZETŐek az eredmények.
Lehet hogy az FX5950-es példával kicsit túlzásba estem, de szerintem érted mire gondolok, nem kifizetődö még ebbe a rendszerbe pénzt őlni, gondoljunk csak arra késöbb jobb és olcsóbb alaplapok jelennek majd meg. (pl: az új nv chipset most jelenik meg) -
erdoke
titán
válasz
Christoph #148 üzenetére
Szerintem tévedsz, ha úgy gondolod, az A64-ek nagy erőssége a 64 bites utasításkészlet. Nyilvánvaló, hogy az x86-64 csak egy kényszermegoldás ahhoz képest, ha minden programot Itaniumra írnának (ezzel nem azt akarom mondani, hogy az milyen jó és kifizetődő megoldás lenne, csak elméleti síkon fejtegetem).
Másrészt a processzorok általános célú tesztelésének vannak íratlan szabályai, amiket évek óta többé-kevésbé betartanak a tesztelők. Ez főleg azéret hasznos, mert az egyes tesztek eredményei jól összevethetők maradnak. Ezért vannak benn még mindig Quake3 szerű játékok, és egyéb, első ránézésre tényleg butaságnak tűnő tesztprogramok.
Éppen ezért akkor lesz majd közvetlenül összevethető a 64 bites procik teléjesítménye a többivel, ha az eddig használt tesztprogramok 64 bites verzióját futtatják az eddig használt oprendszer 64 bites változata alatt.
Végül pedig a vásárlási szokásokról: A legtöbb embernek semmi szüksége 2 GHz-nél nagyobb P4 v. 2000+-nál nagyobb AMD procira, mégis nagyon soknak van. Akárcsak 100 LE-nél erősebb autójuk, pedig általában arra sincs sok szükség. -
Christoph
aktív tag
A dr.divx-t csak példaként hoztam fel, de azért vagyok kiakadva ezen a teszten mert egy értelmes ember azért vesz meg egy ilyen rendszert, mert szüksége van annak teljesítményére, kihasználja a technikai elönyeit stb, és nem Quake3-t futtat rajta. Ennek a procinak a lényege az, hogy 64 bites utasításkészlettel rendelkezik, és emiatt jelentős teljesítménynövekedést érhető el.
Ez a teszt kb olyan volt mintha egy FXQuadro-n tesztelném a Q3 futását, ÉRTELMETLEN.
Igaz, hogy nincs stabil 64bites xp amd-re, de a fellelhető béta is már adhatot volna kiindulási alapot, milyen lesz majd a végleges, illetve hogy teljesít ilyen környezetben a proc.
Persze igazad van, olvasgatom a forumot, és sok olyan emberkével futok össze aki megveszi az FX5950-t azért hogy a Diablo2-t nyomja rajta, ha nekik szól ez a cikk akkor bocs.
Már bocs, de aki most vesz egy ilyen procit, amikor még nincsenek ráoptimalizált progik, még a 64bites xp-sem végleges, szerintem az se 100-as. -
erdoke
titán
válasz
Christoph #142 üzenetére
Hol van stabil, végleges verziójú 64 bites XP?
Dr. DivX-et szerinted a filmet tömörítő emberek hány százaléka használja?
Én is szoktam kritizálni mindent, amivel nem értek egyet, de előtte hajlamos vagyok gondolkodni egy kicsit. Veled ellentétben.
Ja, a tesztelőnek otthon jelenleg A64-e van, előtte pedig HT-s P4-e volt... -
imisz
tag
válasz
Christoph #142 üzenetére
Teljességgel igazad van. Letölthető az AMD oldaláról egy kis Patch az XP-hez hogy a 64 bites részt jobban ki tudja használni az xp.
Tény, hogy 32 bites alkalmazásokban nem teljesít extrán az Amd, de 64 bites alkalmazásokkal nem lett tesztelve. És 64 bites szoftverkörnyezetben sem.
Arról sem szól a fáma, mennyire lehet húzni a 3.2-es FX-et. Ismerősömnél ez egy Zahlman rézhűtővel minden további nélkül üzemelget 2400 mhz-környékén stabilan. Nem 5 percig hanem napokig, ugyanis videót szerkeszt vele. -
Cruz
aktív tag
Hihi, még rímelt is.
Akinek nem inge ne vegye magára. -
Cruz
aktív tag
Sziasztok!
Végigrágtam magam a topicon és hát elég nagy dézsa wű érzésem lett. Értelmetlen sztem azon vitázni a csúcskategóriából ill az egy tudásszinten lévő procikból melyik gyártó által fialt kölök a jobb. Biztosak lehettek benn, ha egyszer lesz egy 200k-t érő gépem, akkor nem fogom kidobni a felét, mert benchmarkban, fpsben, secben egy kicsivel kevesebb a teljesítménye a másikénál. Mindenki olyan dolgot vesz amilyet akar.
És sztem a cikkenk is az a tanulsága, hogy a két cég eltérő fejlesztési utat és marketingpolitikát követ.
Inkább örüljünk, hogy van verseny és ne dobáljunk egymás fejéhez követ. -
Christoph
aktív tag
Jól látom hogy a 64-bites AMD-t a sima XP-n tesztelte?
Úgy lett volna a fair ha azon az XP-n van tesztelve ami kihasználja...
Azt is jól látom hogy egyetlen olyan prg-t sem használtunk a teszthez ami kihasználja a 64 bites utasításkészletet? bezzeg olyat igen ami HT -t használ.
Miért nem szerepel a tesztben pl: a Dr.Divx 64 bites verziója stb.
Erre inkább nem mondok semmit....
Aki ezt a tesztet csinálta, a lényegen kivül mindenre gondolt, nem hiszem hogy van olyan hülye ember aki quake 3-ra venne egy ilyet, végülis csak a 64 bites rész nem lett tesztelve, ami a lényeg...
Gratulálok!!!!
Várok már egy olyan tesztet is ahol FX-ken majd a Quake 1 futását nézzük meg!!! -
erdoke
titán
Ha váltok, akkor mindenképpen az újabb platformra, nem erre az átmenetire (úgy értem, a szokásosnál is átmenetibbre). Többlábú 64 bites Prescott v. az említett A64. Persze ehhez mindkettőt meg kell várni. Így elővételben az A64 tűnik befutónak. Lesz rá 140k + a mostani alaplap/proci ára. Talán kijön belőle egy másik alaplap + proci...
Mielőtt megkérdezi valaki: Költeném értelmesebbre is, de sajna ilyesmire kell.
Mindjárt nyitok egy topicot ''Unom a tuningot'' címmel.
[Szerkesztve] -
torokze
csendes tag
Üdv,
Miért nem tartalmaznak ezek a proci/alaplap tesztek
szoftver fordítási teszteket is (MSVC, Delphi, C++Builder) ??
torokze -
LukE
veterán
Hipergé, mond az neked valamit, hogy TbredA, hm?
más: fLeSs, amikor mondtam, akkor azért mondtam a 3.03 seti-t, mert gyorsabb mint a 3.08, és minden seti őrült azt használja. (általában) (és win alatt persze)
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
HiperG, nagyon nem tetszik a stílusod...
-
fix-gen
tag
Nem tudom említette-e valki, de a 3d-studio-nál valószínüleg ugyan az a helyzet, mint minden 3d-s, és cad-es alaklmazást fejlesztő gárdánál. Nem vesznek egy nyomorúlt AMD procit se, hogy a programjaikat optimalizálják rá. És miért, egyik ok, hogy az intel esetleg egyedi támogatást kér a termékeihez. A másik meg az, -hogy ha nem arra fogják, hogy úgyis minden gépteremben intel van-- , hogy, ha elhiszik, hogy gyorsabb architektúra akkor minek optimalizálni, és pláne, ha tartalmazza sse1-2-3(?)-at akkor, arra is fog működni az optimalizáció. Mondom mindez az ő véleményük és hangoztatják is, ha rákérdezel.
-
mzke
csendes tag
Linux-os tesztekhez ajánlom a Magyar UHU linuxot. Én is most kezdem az ismerkedést vele, de a Seti kb20%-al gyorsabb alatta mint az XP-n. Ingyenes és friss.(én fizetni is fogok érte(5000 kemény forintot csak azért hogy támogassak egy oprendszert ami még jónak is tűnik+magyar)
-
hobizoli
nagyúr
Persze, mert Celeron(cs)-kent elpattintva kevesebbet kerhetnenek/kapnanak ertuk
...teeenyleg
, mijen is lesz majd a Prescott Cerka
?
hobizoli -
HiperG
addikt
Egyébként bízom abban hogy a 90nm-es K8 az jól sikerül...
Nos már volt olyan hír, hogy azis sokat fogyaszt de olyan is akad bőséggel ami arról számol be, hogy jól megy a dolog... mint pl. ezitt:
Bővebben: link -
15000
tag
#121 + #122
thx, ezt nem tudtam -
15000
tag
ha már stepingváltás, akkor álljon itt egy 2.4-es 533-as p4, nemtom mijen (nw-prescott) ami már sztem új tech-el készült
quick-test
az origi oldal oroszul van, szal nemsok mindent tudtam kivenni, de aki vágja az oroszt, az csepegetehetne vmit
és
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
rATdrAgOn
senior tag
Ooo... szerintem egy egysegsugaru elhasznalonak az 1 Ghz mar boven sok is. ;)
Nem kell a 3 giga meg afolotti orajel... en is jol elvoltam a kis 1.3-as Atlonnyal mig le nem egett az egesz a picsaba... es a kovetkezo szartaligamban (gy.k.: PeeCee) is ugyanez a proci fog zizegni, mert az tulelte (mas nem sajna).
Hozzateszem: nem nagyon jatszom, mert nincs ra idom... a fostalicska favagasra (munka) van csak -
HiperG
addikt
Olvasd akkor el ezeket figyelmesen
Bővebben: link -
HiperG
addikt
A steppingváltás lényege az lesz legalábbis állítólag, hogy bekapcsolják a mobil procikból ismert speedstep funkciót, azaz ha nincs rá szükség akkor visszavesz az órajelből... Ez csak egy félmegoldás...Azlesz mint a notiknál, hogy ha semmit se csinálsz akkor csendes különben meg felbőg mint egy traktor...
Nem akarom visszaadni csak megjegyeztem -
fLeSs
nagyúr
Ehh, nem a foglalat miatt fog kevésbé melegedni, hanem azért, mert az Intel azon dolgozik, hogy kevésbé melegedjen. Volt szó vmi steppingválsátról nemrég több hwoldalon is, na azért.
A melegedős dologgal kapcsolatban: azok az idők már elmúltak, most vissza akarod adni az Inteleseknek a ''csúfolódást''? Pfff... -
biga
őstag
Mikor megjelent a P4, mint új proci, az sem ment valami hú de jól az elődjéhez képest. Ma meg elég érdekes lenne gyenge procinak nézni a P4-et. A Prescott épp csak elindult a szokásos induláskori gyermekbetegségekkel (ami azért az AMD-nek is volt bőven az Athlonok indulásakor). Szóval én azt mondom, hogy nyugtával dicsérd a napot.
-
Ruzso
tag
A teszt Adia eredményéhez: 2.8@3.3-on 5800/2050.
-
fLeSs
nagyúr
Elárulnád, hogy kit érdekel a mostani Prescott fogyasztása?
Sztem nincs sok ember, ugyanis a Prescott a 775-ös tokban fog igazán beindulni, amit most látsz, az a Prescott bejáratása, kikísérletezése úgymond. Socket 478-ra csak azért adta ki a Zintel, hogy válaszoljon vmivel az AMD-nek.
Az azonos órajelen lassabb dolog meg 4 GHz környékén szépen elfelejtődik. -
fLeSs
nagyúr
Aki az órajelek közti különbségek alapján ítéli meg a procit (hehe, az AMD 2 GHz-en szarráalázza a P4-et 3,5 GHz-en), az gondolkozzon el egy kicsit.
Vszínűleg az AMD procija nem véletlenül nem megy 3 GHz-en, és az Intel sem véletlenül járatja a sajátját 3,4 GHz-en.
Teljesen eltérő architektúrák, ebből következően az órajelek is másképpen alakulnak, tehát a fenti megállapítás az butaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Béta iOS-t használók topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!