Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Nem mintha bármi titkolni valóm lenne, de tőlem még mindig idegen az, hogy valaki folyamatosan tudja/tudhatja mikor merre járok adott esetben épp kivel vagyok...
Szerintem így is túl sok adat jár közkézen az emberekről senkinek semmi privát szférája nincs szinte...
A megoldást nem egyetemeken iskolákban és vállalatoknál kéne alkalmazni, hanem mondjuk a bűnözőkön akik szabadlábra kerültek, aki 1x már ült, az mindig legyen lekövethető, per pillanat mit csinál stb, vagy védett állatokra vagy egyéb tudományos céllal valamilyen megfigyelésre használva látom létjogosultságát, de pont egy főiskolán/egyetemen ahol feltehetőleg (elnézést ha naív vagyok) normális emberek vannak így bekáderezni az embereket öncélú és erkölcstelen.A fűtés meg elég hülye ürügy, ugyanis a hagyományos megoldások elég tehetetlenek, esetleg világítás terén még megérteném de így...
[ Módosította: doc ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Intel Core i7 és 7. 6. 4. 3. 2. generációs procik
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest