Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
válasz
fuwiradis #63 üzenetére
A legbivalyabb, aminek még hajlandó vagy kicsengetni az árát...
Nemrég pár boltban lehetett kapni 4000-es sorozatú(Zen2 magos) 6c12t/8c16t APU-kat(pl. R5 PRO 4650G vagy R5 PRO 4750G), azokkal már el lehet lenni...és azok is 65W-os TDP osztályban vannak, azt egy gyári AMD Wraith Spire is simán lehűti(95W TDP-ig van hitelesítve azt hiszem), főleg a régebbi, rézmagos verzió. -
Kansas
addikt
Az, valami perverz okból nekem is tetszik, de nincs annyi helyem, ráadásul ahogy nézem, a tetején is szellőzőnyílás van, oda se lehet pakolni... nekem még egy ideig jó lesz a CoolerMaster N500...
-
Kansas
addikt
Amikor még gondolkodtam ilyesmi mATX házon, a Rajintek Aeneas járt a fejemben mert a CHIEFTEC CI-01B-OP-t túl ipari design-nak találtam, ez a mostani egy fokkal esztétikusabb nála, de még mindig inkább a Rajintek, de az is túl nagy, ezért letettem róla...azóta pedig már nem is forgalmazzák...
-
Kansas
addikt
Nem mondod, hogy egy 14e Ft-os ház kompromisszumos egy Tt Core X9-hez képest... ami mennyibe is került, 60-70e Ft? Ez egy kompakt ház, a tiédhez képest jelentősen kisebb méretekkel és árban.
"mivel sem a proci hűtő sem a vga nem súlya nem terhelné meg az alaplapot." Hát te mire szereled őket? Ha csak nem szalagos riser-t használsz, akkor a VGA bizony minden esetben az alaplapra fog nehezedni, ahogy a CPU-hűtő is, ha nem vizes rendszerről van szó. Az már más kérdés hogy az erőhatás nem párhuzamos lesz az alaplappal, hanem merőleges rá, de én nem nagyon láttam a postán feladott komplett konfigokokn kívül olyat, ahol ez komolyabb gondot okozott volna."a beteszek egy Mugen Rev B 5 hűtőt akkor már a tetejére nem tudok berakni plusz venti." Miért, szükséged volna rá? A kompakt házaknak megvan az az előnye, hogy kevesebb ventivel meg lehet oldani ugyanazt a levegőáramlást.
A cikkben is ott az a hibás elgondolás, hogy amit a venti nem direktben fúj, azt nem hűti... hát a francot nem. Ha rendesen meg van oldva a légáramlás a házban, akkor nem gond alacsonyan beszívott levegővel magasabban levő hardvert hűteni."tetszenek a vízszintes beszerelhetőségű alaplapos házak," nekem is, volt is olyanom ITX méretben(Bitfenix Prodigy, Zalman M1), de ATX méretben már olyan böhöm, hogy az előnyeit(pl. könnyű szerelhetőség) mind háttérbe szorítja a mérete. Szóval kösz, de ATX méretben inkább a torony. Nekem már a mATX is erősen határeset, egyszerűen túl sok helyet foglal az asztalon, lejjebb pedig a por miatt nem teszem(laminált padlós a szobám).
-
Kansas
addikt
Legalább a cikket elolvastad, ha már a kommenteket nem...
Mekkora lapot szeretnél beletenni? Nem rémlik, hogy valaha láttam volna vízszintes alaplaptálcás toronyházat ami támogat teljes méretű ATX alaplapot... Biztos van, mert miért ne lenne, de kétlem, hogy gyakori lenne.
Szóval nem értem, mitől lenne a mATX negatívum... ATX-re ott van csillió hagyományos, függőleges alaplaptálcás ház. -
Kansas
addikt
Én épp ezért nem szoktam a tesztben levő árakkal foglalkozni.
Egyrészt napról napra változnak, elég ha csak egy nagyker nekiáll akciózni...
Másrészt a házak lényegesen kevésbé avulnak, mint a VGA-k/procik, a mostani házam(CM N500) is akkor vettem, mikor már nem is forgalmazták, de bőven benne van, hogy évekkel később olvasom a cikket(újra), mint ti magírjátok, mert akkor válik aktuálissá a vásárlás - a cikk még releváns, az ár már rég nem.
Ráadásul bőven nem csak lefele mozdulnak... pont most döbbentem le, hogy az általam 2018 szeptemberben 13e-ért vett Zalman M1-et az Emag nem átallja 141e-ért() adni... hogy ki az a hülye aki ennyiért megveszi, az más kérdés... lehet meg kéne hirdetnem, kis hibával(a tetejét tartó csap eltört) 80-90e-ért, máris lenne pénzem procira...
-
Kansas
addikt
Akit érdekel, jelenleg iPon-ban 21e-ről 14e alá van leárazva... a cikkben levő 27e ár kicsit túlzásnak tűnik ennek fényében...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Chieftec újdonságába kis mérete ellenére rengeteg adattároló és akár 5,25"-es meghajtó is beépíthető.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- One UI zápor esett a hétvégén
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest