Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
noby
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok adott egy asrock z590 velocita lap benne i7 10700 cpu
És az a problémám hogy az első m2 ssd gen4 slotban nem látja az ssdket
3db 1 tb os gen 3as ssdm van
Visszafelé nem kompatibilis gen3al vagy mi lehet a baj?Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
DraXoN
addikt
a thunderbolt 4 nem feltétele az USB4-nek (elég hozzá a 3), amit tudni kell az a PD töltési szabvány (100W-os töltési képesség)..
persze esélyes, hogy az előlapi portok (egyenlőre) nem lesznek erre képesek még jó ideig (és ezért a 3.2 G2 jelölés), de, hogy a hátlapi IO-n lesz-e erre port.. azt nem tudom (szívesen látnék rá portot).[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
a szabvány 1.0 változata le van fixálva 2019 tavasza óta, 21-től ígérték a termékeket amik USB4-et is támogatnak.
De szerintem még nincs.. ezek az alaplapok azt mondanám csak kicsit módosított Z470/90 chipseteket tartalmaznak.. persze PCIE4... de nem hiszem hogy chip szinten lesz az inkább csak CPU sávok szempontjából lesz támogatás mint a B550 alaplapoknál.
De tévedjek és legyen USB4-rajta. Bár úgy lenne (de az alaplapi frontpanel csatolók csak USB3.2 G1 és G2).. persze mivel intel alaplap valószínű a Thunderbolt 3-mat ismeri (ami kell az USB4-hez, és ha valahol elbukhat az a PD támogatás és azért nem USB4 ha nem az)... pedig a PD talán a jobbik dolog ami miatt terjedhetne az USB4..[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
Chibass
tag
USB 4 van-e? Vagy még éveket kell rá várni?
Aki nappal is legény, az éjjel nem volt ott!
-
Hardstyler01
tag
De megnéznék egy AM5-ös Drak lapot! Kár hogy csak inteles lapjuk van
"A létező legnagyobb ámítás az ember saját véleménye!" - Leonardo da Vinci
-
törölt tag
Feltételezem. Ha olyan helyen élnél, ahol ezeket a megjelenés napján kiteszi a sarki alkatrész bolt a polcára, megszoktad volna, hogy a gyártó erről téged jó előre tájékoztat, esetleg ezt a törődést viszonozva, még márkahű is lennél, akkor nem kapkodnád a fejed és éreznéd ennyire rövidnek 1-1 ilyen kaliberű termék életciklusát.
Ennek a fogyasztásnak is van kultúrája, anélkül - ha csak a pénz adott - átcsap végtelen zabálásba ami belülről nem egészséges, kívülről nézve meg undorító dolog.
[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
valódi borda a VRM-részen ... de rég láttam ilyet biztos nem melegszik akkor ha nem elég egy aluminiumtömb rá
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért ez még egy ideig über high-end lesz, utána meg egy darabig eléggé high-end, végül relikvia.
"Jaa, ez nem az infláció meg ilyenek."
Azért az is benne van + a globális gazdaság állapota, kínai vergődés, maszkos idők. Meg azt se felejtsd el, hogy a konzumer belépőszint gyakorlatilag megszűnt, átvették a helyét az APU-k.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
adam320
senior tag
válasz Synthwave #32 üzenetére
Mondjuk ha már hardver, akkor engem inkább a procik ill. a vga-k amik leginkább érdekelnek, egy HD 4870 X2, na az egy csoda.
Oda próbáltam kilyukadni hogy olyan rohamosan dobálják ki az új cuccokat hogy eszméletlen. Most ezt kihozod a boltból több százezerért, hazamész, összerakod, aztán olvasol egy új cikket a Ph!-n hogy van egy jobb. Nem érdekel, de valahol mélyen még is ott van hogy amiért több százezret fizettél és úgy tudtad hogy high end, öt perc múlva már nem az. Jó tudom, fogyasztói társadalom bla.
Szerk.: Mondjuk szinte az álla leesik az embernek, hogy régebben 250 ezerért egy elég komoly gépet összeraktál, ma meg annyiért már lassan értelmes VGA-t se kapsz. Jaa, ez nem az infláció meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
Amerigo57
őstag
Az egyik gépembe , EVGA Z390 Dark alaplap dolgozik , még a gyártól rendeltem .
Nem volt olcsó , de az egyik legjobb Z390 -s alaplap.
Link: -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ugyan. Mondjuk egy Abit ST6E-RAID CASPER, egy Abit IC7 MAX 3 vagy egy DFI LANPARTY nF4 SLI-DR Venus ma nem egy csoda?
Van, ami örök. : >SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
MrTwister
őstag
A Dark első látásra szerelem, kész vagyok! Nincs mese! Ez egy igazi technológiai műalkotás! Leborulok a tervezői előtt!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz demoninpain #21 üzenetére
Ha kiállítják, nem feltétlenül hátrány.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
törölt tag
Egy ilyen deszkát, mint a Dark TR-re tervezve, teljes RAM kiépítéssel is lehetne kérni
-
Találtgyerek
veterán
válasz demoninpain #21 üzenetére
Azért ezeken elég minimális Rgb van a jelenlegi divathoz képest.
06-3o/9759I39
-
demoninpain
csendes újonc
"két DDR4-es DIMM foglalat (komoly tuninghoz több fölösleges) társaságában."
De látom azért az RGB extrém tuninghoz is kötelező ...
-
törölt tag
Kacsold le a villanyt, az osszes LED fekete lesz, ha nincs bekapcsolva
Kulonben a fekete nem egy szin, hanem egy arnyalat, ahogy a feher is. Es nem is letezik ennek a tetejeben, hiszen a fekete az ami 100% elnyeli a fenyt lathato tartomanyban Olyan meg ugye nincs.
Es hogy nehogyman igazam legyen, fekete feny sem letezik, hiszen a fekete a feny hianya, ugyhogy fekete RGB LED sem letezhet -
Dr. Akula
félisten
Reméljük hogy árcsökkentőleg hat majd a Zen3-ra.
-
Maelephant
aktív tag
Rohadt jól néznek ki ezek a lapok, különösen a Dark, az gyönyörű. Minimális sallang, csicsa, tényleg "ipari" kinézet és funkcionális esztétikum. Tudom, hogy kötelező, de én akár még az RGB-t is full elhagytam volna.
-
M0ng00se
őstag
válasz Synthwave #15 üzenetére
Kivételesen nem
Hasra ütés szerűen rákerestem egy lapra, és kb pont erre a dologra gondoltam. Ennél a lapnál hűtő"bordák" csak idomtalan fém tömbök, mint ahogy manapság lenni szokott.Az EVGA által bemutatott alaplapon rendes iparos lamellált hűtőborda van hőcsővel. Nem várom el, hogy az olcsó kategóriában is legyen hőcsöves, lamellás vrm hűtés, csak legalább hagyják meg "bordának" azt a fém tömböt amit a vrm-ra raknak...
1st world problems xdxdV6
-
tibaimp
nagyúr
Amúgy, őszintén.....nem is tudom, csak már elkezdtem vakarózni ....látva az új 10 magos állatok teljesítményét.
#12. Synthwave: jogos, és nem is csodálkozom rajta. 22/17 fázisos tápáramkörök....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
5150
aktív tag
Hm. Vajon mennyi lehet most egy vese feketepiaci ára?
[ Szerkesztve ]
"Az információ korában az evolúciós szelekció azokat tizedeli, akik képtelenek a hamis információt megkülönböztetni a helyestől"
-
M0ng00se
őstag
Tetszenek ezek az industrial lapok, normális vrm hűtéssel, amit nem a marketingesek rajzoltak meg...
V6
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Mindig nyáladzani kezdek, mikor bekúsznak a képbe az új EVGA lapok.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
tibaimp
nagyúr
Engem a nagyobbikban a 90°-al elforgatott csatik fogtak meg egyből, elég fasza kábelelrendezést lehet így könnyebben készíteni.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
törölt tag
Hiányolom a fekete színt az RGB led-ből.. Ezen kívül nagyon barátságos, hívogató a küllemük.
-
Találtgyerek
veterán
Nekem elég lenne az FTW is bőven.
Kinézetre is jobban bejön.06-3o/9759I39
-
Locutus
veterán
Erős vágyat keltenek, hogy visszatérjek intelhez...
De majd valszeg az áruk észhez térít.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
zooliii
tag
Tetszetősek, habár van egy olyan érzésem, hogy 1 havi fizetésem kevés lenne egy ilyen deszkára.
-
tibaimp
nagyúr
Synthwave: némely megfogalmazáson hangosan felröhögtem. Köszi.
Nem semmi lapok, már csak a bele való CPU "erejére" leszek kíváncsi. Állítólag 1 szálas teljesítménye fasza, de mivel max 8 mag lesz csak, így az összteljesítmény elmarad a 10900k-hoz képest, de majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- BestBuy ruhás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest