- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OLED TV topic
- iPad topik
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Asztrofotózás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
osztraksajt #13 üzenetére
Nem kell oldalról nézned a tv-t, sarkok felé változik a kontraszt, változnak a színek. Pont annyira hogy nem egy oled vagy plazma homogén képét adja vissza.
IPS glow szerintem borzasztó zavaró. Napfényben nem olyan probléma, de sötétben szerintem a másik gond az IPS-nél a kontraszt mellett. -
Ribi
nagyúr
válasz
osztraksajt #13 üzenetére
Ezt mondjuk én sem értem miért nem IPS-el csinálják, mikor a VA*nak amúgy is egész jók a feketéi.
-
Ijk
nagyúr
válasz
osztraksajt #4 üzenetére
Nem lesz versenyképes, mert a VA paneleknek nincs túl jó betekintési szögük, márpedig nagyobb méretnél komoly hátrányossággá is válhat.
-
Madwe
nagyúr
válasz
osztraksajt #4 üzenetére
Van pl az uled, az egy 4ks panel és mögötte egy fhd feketefehér panel együttesével operál, igaz nem 4ks világítás, de már elég közeli
-
satz18
őstag
válasz
osztraksajt #4 üzenetére
"Akkor lesz versenyképes az oleddel majd ha minden pixel mögé külön ledet tudnak rakni."
Létezik olyan. Ugy hívják, microLED. Csak ott a pixelsűrűsék jelent gondot egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 75 hüvelykes modell háttérvilágítását szolgáltató LED-eket 1000 egyenként vezérelhető csoportba osztották.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest