Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacok
őstag
Én örültem volna, ha az LG végre előáll egy OLED paneles megoldással.
-
Yany
addikt
Ezek szerint nem csak én álmodozom. Lőjetek le, ha nincs igazam, de most a CES-en már ömlenie kéne a IPS/PLS/AHVA WQHD/4K freesync-es monitoroknak, de sehol semmi. Pedig még ez is csak annyit jelentene, hogy idén várhatóak lennének... de nem, még bejelentések sincsenek, nemhogy igazi bemutató, illetve nagyon alig. WTF?
-
gyiku
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #5 üzenetére
pontosan. nem ertem freesync-el miert nem adnak ki rendes panelt, mikor gsynccel mar tobb, mint egy eve vannak 3440x1440, 100hz monitorok...
-
Cassi
őstag
válasz
Komplikato #3 üzenetére
AU Optronics AHVA a panel, de állítólag csak a 3. negyedévben jön.
-
Komplikato
veterán
Asus ROG és Acer Predator vonalon mutattak be 27"-os 144Hz-es GSync 4k(!!!) monitort, nem tudja valaki milyen panel van benne és lesz ilyennel FreeSync variáció?
-
gyiku
nagyúr
szerintem a 34UM79M felbontasa 3440x1440
lol es nem -
deja vu
addikt
Egyedül a nagy Ultrafine monitor érdekes szerintem. Noha LG-t nem vennék, azért kíváncsi vagyok, hogy még ez is ugyan olyan rossz elektronikában mint az összes korábbi LG.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A játékosoknak szánt 27UD69 egy modellfrissítés, a 34UM79M viszont teljesen új.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Külpolitika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest