Hirdetés

CES 2017: egy Chromecast és egy 4K-s FreeSync-es LG monitor

A játékosoknak szánt 27UD69 egy modellfrissítés, a 34UM79M viszont teljesen új.

Ahogy a vállalat előre bejelentette, kiállításra került a 34UM79M típusjelzésű, WFHD (2560x1080) felbontású, ultraszélesvásznú 34 hüvelykes kijelző, mely egyrészt a gamereknek, másrészt pedig multimédiás célokra készült. A játékosok a FreeSync technológiából profitálhatnak, a médiafájlokat fogyasztók pedig a streamelésre használható beépített Chromecastból, illetve a MaxxAudio hangszórókból, így kvázi a kijelző szórakoztatóközpontként is funkcionálhat.

LG 34UM79M LG 34UM79M
LG 34UM79M [+]

A legnagyobb sajnálatunkra a CES-en csak egy animáció futott a kijelzőn, helyben nem lehetett kipróbálni a Chromecast, illetve a Dual Controller Plus funkciókat, pedig abban lett volna a vitamin. Ez utóbbival elméletileg lehetővé válik, hogy a monitorhoz kapcsolt billentyűzet és egér kombóval ne csak a PC-t, hanem a mobil eszközt is vezérelhessük. Reméljük, hogy ezt az elmaradt próbát hamarosan otthon pótolhatjuk egy teszt keretén belül. Mindazonáltal a kijelző teljesen rendben volt, külsőre illeszkedik az LG most futó dizájnvonalába, beleértve az Arc talpat és a három oldalról "káva nélküli" Cinema Screen megjelenést.

Hasonlóan szűkszavúak voltak a 27UD69 kapcsán, ami az általunk is tesztelt 27UD68 utódja lesz, frissített panellel. A panel marad 4K IPS természetesen, a dizájn pedig csak minimálisan változik, ezüstről fehérre vált a talp és a formája is átalakul.

LG 27UD69
LG 27UD69 [+]

Nagyon úgy tűnik viszont, hogy a technikai paraméterekbe sincs változás, így majd elválik, hogy mi indokolta a típusszám módosítását a minimális dizájnfrissítésen kívül.


[+]

Bónuszként lőttünk pár fotót a már bejelentett, az Apple masinájához szánt Type-C csatlakozós UltraFine család két tagjáról.


[+]

Mindkét modell roppant igényes, a rajtuk lévő demóval pedig abszolút hozta azt a minőséget, ami elvárható, noha egy ilyen pár perces vizslatás nem pótolhatja a műszeres mérést.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés